Jessie Jazz Vuijck geeft update na bevalling: ‘Ik leef op planeet Xavi’

'Ik kan niet wachten om alles te delen'

In oktober zijn Jessie Jazz Vuijck en Kaj Gorgels de trotse ouders geworden van zoontje Xavier. De kleine man is inmiddels alweer drie weken oud, en dat is voor de kersverse mom hét moment om een update te geven op Instagram.

Xavier

Vorige week deelden Jessie Jazz en Kaj het heugelijke nieuws met hun volgers op Instagram. “Meet Xavier!”, schreven ze bij een lieve foto van hen drietjes. “Vanaf 11-10-2023 in ons leven en met geen mogelijkheid meer weg te denken. We knallen helemaal uit elkaar van liefde door dit ongekende heerlijke kuikentje ♥️👶🏼 TROTSTE DADDY & MOMMY.” Aahw!

Liefde, leegte en eenzaamheid

“Xavi is nu 21 dagen bij ons en heel langzaam voel ik mezelf weer een beetje ’terug komen'”, schrijft Jessie op the gram. “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met schrijven, ik heb zoveel verschillende emoties/sensaties gevoeld. Een liefde zo groot en tegelijkertijd een bepaalde leegte en eenzaamheid die ik niet kende”, beschrijft ze. “Samen met een cocktail van je lijf dat compleet overreden is en een baby in je armen waar je zo veel van houdt & nu pas leert kennen.” Bij de post deelt ze een prachtige video van haar en Xavier. Te cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Plekje vinden

“Het moet allemaal nog een beetje een plekje vinden maar als ik ready ben, kan ik niet wachten om alles te delen”, gaat de mom verder. “Want wat een REIS. De bevalling, de kraamtijd, ik zit er nog midden in. Ik leef op planeet Xavi en voorlopig blijf ik nog even hier. ❤️” Wij geven haar groot gelijk!

“Ps. Mijn liefde voor de vrouw heeft nog grotere vormen aangenomen”, zegt Jessie tot slot. “WAT ZIJN WIJ VOOR FANTASTISCHE WEZENS en WAAR TOE ZIJN WE IN STAAT?! Als we dit kunnen, kunnen we toch alles?” Enne, daar is kersverse papa Kaj het helemaal mee eens. Vol trots reageert hij: “ZO ZO ZO TROTS OP WAT JE HIER SAMEN ZIET😍😍😍❤️❤️❤️”

Bron: Instagram @jessiejazzvuijck | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws