Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessie Jazz Vuijk zag Kaj Gorgels eerst alleen als vriend

'Ik dacht: dit is een vriend voor het leven'

Rob Peetoom 50th anniversary

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels kunnen niet wachten om hun kindje in hun armen te sluiten. De laatste loodjes van de zwangerschap zijn aangebroken voor Jessie Jazz en bij het NPO-programma Who's that girl blikt de influencer terug op hoe het allemaal eigenlijk begon met lover Kaj.

Vrienden

Jessie Jazz en Kaj zijn al een behoorlijke tijd samen. Hoewel de liefde er nu duidelijk vanaf spat tussen de twee, is dat niet altijd het geval geweest. Ze raakten destijds door gezamenlijke vriendin Holly Mae Brood aan de praat over Expeditie Robinson. Kaj ging namelijk net meedoen en Jessie Jazz had haar deelname er net opzitten. Hoewel Kaj meteen hoteldebotel van Jessie was, wilde zij eerst niks van hem weten op romantisch gebied. Toen Kaj vroeg of ze haar mocht zoenen wees ze hem dan ook af. "Ik dacht: ho, nee. Echt, no way. Ik was er helemaal niet klaar voor", zegt ze. Kaj dacht daar heel anders over. "Ik voelde me heel fijn in haar buurt", zegt hij.

Toch hebben de twee na dat gesprek contact gehouden. "Ik dacht: dit is een vriend voor het leven. Dat was mijn insteek in het begin, zo voelde het ook echt. Ik was ook helemaal niet verliefd in het begin. Ik had niet gedacht dat we hieruit zouden komen met elkaar", zegt Jessie.

Zwanger

Volgens Kaj werkt het juist zo goed tussen hen omdat ze verschillen zijn. "Ik wil geen vrouw die net zo druk is als ik en zij wil niet iemand die thuis op een kussentje voor zich uit zit te staren." En dat het goed werkt tussen de twee hebben ze inmiddels wel bewezen. Zo worden ze binnenkort ouders van hun eerste kindje. "Hij gaat een geweldige vader zijn", stelt Jessie Jazz. Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • ROB PEETOOM 50TH ANNIVERSARY, cocktail party, sit down dinner & fashion/hair show in celebration of Rob Peetoom's 50th anniversary in Sugarcity - Halfweg Op de foto: Kaj Gorgels en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk