9x herfstige series die je dit najaar niet mag missen

Bingen maar!

Niets lekkerder dan met een kop thee, reep chocola en een dekentje op de bank je favo series bingen. Wij zetten de must-sees van dit najaar met liefde voor je op een rij.

The Real Housewives of Amsterdam

Ook zo genoten van onze eigen hoofdstedelijke housewives in seizoen 1? Na de reünie vol drama zijn de luxepoezen terug. In dit tweede seizoen maken we kennis met nieuwkomer Tamara Elbaz, die direct voor nog meer ophef zorgt. Benieuwd van welke over de top momentjes we deze keer mee mogen genieten? Check het!

Te zien: vanaf 26 oktober op Videoland.

Poker face

Charlie Cale heeft een speciale gave waardoor ze het direct door heeft als iemand liegt. Van dodelijk machtsspel tot moordcomplot: dankzij haar ‘ingebouwde leugendetector’ rolt ze van het ene avontuur in het andere. In deze grappige ‘whodunit’ speelt Natasha Lyonne, bekend van hitseries als Orange is the new black en Russian doll, de rol van Charlie. Ook zie je elke aflevering een andere bekende gastacteur shinen, zoals Chloë Sevigny en Adrien Brody.

Te zien: elke vrijdag en vanaf 10 november het complete seizoen via SkyShowtime.

Eén grote familie

Als Julia (Chantal Janzen) met haar kids bij nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt, levert dat een hoop komische, ontroerende en ook moeilijke momenten op. Chantal haalde de inspiratie voor haar nieuwe serie uit haar eigen samengestelde gezin, waar ze naar eigen zeggen ‘alweer zeventien jaar heel erg trots’ op is.

Te zien: vanaf 14 oktober op Videoland.

The Morning Show S3

Na het mega MeToo-schandaal bij een van de grootste ochtendnieuws-shows in Amerika wordt het team in seizoen 3 opgeschrikt door een cyberhack. Hoe houden doorgewinterde news anchors Bradley (Reese Witherspoon) en Alex (Jennifer Aniston) en newbie Christina (Nicole Beharie) zich staande nu écht alle geheimen op straat dreigen te komen?

Te zien: elke woensdag en vanaf 8 november het complete seizoen via AppleTV. 

Living for the dead

Een Halloween-proof documentaireserie over verschillende queer ghosthunters die de wereld rondreizen om allerlei bizarre haunted plekken te onderzoeken. Een idee waar Kristen Stewart al lange tijd mee rondliep en dat ze nu eindelijk met de rest van de wereld kan delen.

Te zien: vanaf 18 oktober via Hulu.

Special Ops: Lioness

In deze nieuwe hitserie, gebaseerd op een echt CIA-programma, duik je in de wereld van vrouwelijke undercoveragenten. Met Nicole Kidman als leading lady Kaitlyn en agente Joe (Zoë Saldana) die de jonge marinier Cruz (nieuw talent Laysla De Oliveira) rekruteert om undercover aan te pappen met de dochter van een beruchte terrorist, in de hoop hem uit te schakelen.

Te zien: vanaf 30 oktober wekelijks via Sky Showtime.

Élite S7

Na het shocking einde van seizoen 6 kon het niet anders dan dat er nog een seizoen zou komen van deze Spaanse hitserie, om te zien welke studenten van Las Encinas de heftige drive-by shooting hebben overleefd. Welke heftige moordscènes en wilde sexscènes kunnen we dit seizoen verwachten? Wij zetten de popcorn vast klaar, want Élite staat garant voor sex, drugs & juice.

Te zien: vanaf 20 oktober op Netflix.

Dreamland

Lily Allen kruipt voor haar acteerdebuut in deze Britse komedieserie in de huid van ‘messy Mel’, die Parijs en haar fashion job achter zich laat voor een weerzien met haar familie in de Britse kustplaats Margate. Een wereld van verschil. Helemaal als iedereen erachter komt dat niet één, maar twee zussen in verwachting zijn. Genieten van zon, zee, secrets en hilarische outfits: van regenboogcrocs tot parels en strasssteentjes all over the place.

Te zien: vanaf 21 november via SkyShowtime.

The Kardashians S4

Mana Kris moet in dit vierde seizoen alle moeite doen om haar wereldberoemde familie bij elkaar te houden. Vooral Kim en Kourtney liggen met elkaar overhoop. En dat terwijl Kourt tijdens haar zwangerschap geen stress kan gebruiken. Als zelfs ex Scott verzucht dat hij in zijn leven nog nooit zoveel drama heeft gezien, dan weet je genoeg: dat wordt weer smullen!

Te zien: elke donderdag via Disney+.

Tekst: Kim Buitenhuis | Beeld: Élite (Matías Uris/Netflix)

Laatste nieuws