Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nooo: er komt definitief een einde aan Élite

Na acht seizoenen komt er een einde aan de populaire Netflix-serie.

Slecht nieuws voor fans van Élite. Na acht seizoenen komt er een definitief einde aan de populaire serie, dat heeft Netflix woensdag bekendgemaakt. Volgens de makers is het tijd om te stoppen, meldt Variety. Het achtste seizoen is nu in de maak en dat zal dus helaas het laatste zijn.

Élite

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je Élite nog niet kennen: de populaire Spaanstalige serie is al sinds 2018 te zien op Netflix. Élite gaat over arbeiderskinderen die zich inschrijven voor Las Encinas, een elitaire privéschool in Spanje. Dat zorgt voor een botsing tussen arm en rijk. Enne, die avonturen kunnen we inmiddels al zes seizoenen lang volgen. Heb je de serie nog niet gezien? Dan is dit het moment – en het perfecte seizoen – om alles seizoenen lekker te bingen!

Zevende seizoen

We kunnen dan ook niet wachten tot het zevende seizoen van Élite op Netflix verschijnt. Het is namelijk alweer even geleden dat seizoen zes op de streamingdienst verscheen, dat was in november vorig jaar. Maare, als we Netflix mogen geloven is het het wachten waard. Het belooft ‘een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas’ te worden volgens de streamingdienst. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want de nieuwe afleveringen zijn vanaf dit weekend te zien!

Oude bekenden

Eerder heeft Netflix al verklapt dat er in het zevende seizoen een geliefd en bekend personage terugkeert. De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk terugzien op de school. Dat belooft wat! En ook in het achtste seizoen kunnen we nieuwe acteurs verwachten, waaronder Ane Rot en Nuno Gallego.

De opnames voor het achtste seizoen zijn inmiddels in volle gang. Helaas is dit dus wel het laatste seizoen dat wordt gemaakt van de populaire Netflix-serie. Gelukkig hebben we nog twee seizoenen in het vooruitzicht, waarvan de eerste dit weekend dus verschijnt. We can't wait! 

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Élite (Netflix)