Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Beate over alle commotie: 'Ik vond het geweldig'

'Als ik TikToks voorbij zag komen, was ik meteen helemaal hyped'

Al vanaf de allereerste aflevering van De Bachelor heeft Beate de toon gezet dit seizoen. Van haar veelzeggende blikken tot haar duidelijke mening: ze hield de gemoederen flink bezig. Online kreeg Beate ontzettend veel reacties en er werden oneindig veel TikTok-video's over haar gemaakt. Maarre, daar zat ze totaal niet mee. In tegendeel, ze heeft ervan genoten! Dat onthult Beate in een nieuwe aflevering van Realitea.

Waarschuwing

Voordat de opnames van De Bachelor van start gingen, kreeg Beate van mensen uit haar omgeving al een waarschuwing dat ze niet te veel zichzelf moest zijn. En mocht je nu denken dat ze dit advies gelijk overboord heeft gegooid: think again! Naar eigen zeggen heeft Beate namelijk een 'gematigde versie' van zichzelf neergezet. "Ik heb toch ook niks geks gezegd?" zegt ze in de aflevering. "Dan hoor ik mezelf terug en denk ik ja, that makes sense."

Special treatment

Beate is niet bang om te zeggen wat ze vindt. In De Bachelor hebben we meerdere keren gezien hoe ze haar verbazing uitsprak over de aandacht die ze van bachelor Paul kreeg – of eigenlijk, die ze dus niét kreeg. Nadat ze de witte first impression-roos van hem kreeg na de allereerste speeddates, kwam hij voor haar gevoel te weinig op haar af. Als Paul vervolgens wel met andere vrouwen staat te praten, houdt ze hem goed in de gaten en werpt ze hem een paar vernietigende blikken toe. Bovendien liet ze weten 'special treatment' gewend te zijn, en daar voldeed Paul niet bepaald aan in haar ogen. Tot grote hilariteit van de kijkers!

Genoten van reacties

De acties, blikken en uitspraken van Beate worden online veel besproken én nagedaan in onder meer TikTok-video's. In Realitea vertelt ze dat de reacties haar 'veel plezier' hebben gedaan. "Ik vond het geweldig. Ik heb er echt van genoten", zegt ze. "Als ik TikToks voorbij zag komen, was ik meteen helemaal hyped. Dan dacht ik: ik ben benieuwd wat het deze keer is." Ha!

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk