Bel je vriendinnen: Soof 3 is nu te zien op Videoland

Tijd voor een filmavondje!

Cancel al je plannen, want Videoland heeft Soof 3 toegevoegd aan het aanbod! Nu het echt herfstweer is in Nederland, is dit het perfecte moment om je vriendinnen te verzamelen voor een heerlijk avondje met een lach en een traan op de bank. Dekentje, drankjes en snacks erbij en genieten maar!

Soof 3

Als je de eerste twee Soof-films hebt gezien, ben je al bekend met het verhaal. Mocht je de populaire filmreeks nog niet kennen? Dan geven we je graag een kleine samenvatting van deel 3. In Soof 3 heeft Soof (Lies Visschedijk) eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Zoals we gewend zijn, houdt Soof zoals vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Maar ook dit keer gaat het leven van Soof niet over rozen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sascha (Roos Dickmann) thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Ze moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Bekijk hieronder de trailer:

Cast

De hoofdrol is wederom weggelegd voor Lies Visschedijk, die al drie films lang de rol van Soof ge-wel-dig neerzet. Soof is grappig, chaotisch en natuurlijk ook een beetje onhandig. Maar desondanks heeft ze haar hart op de goede plek zitten en staat ze altijd klaar voor haar familie en vrienden. Verder bestaat de getalenteerde cast uit Roos Dickmann, Teun Stokkel, Anneke Blok, Dan Karaty, Elise Schaap, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Fedja van Huêt en vele anderen.

Feelgood

In Soof 3 krijg je een flinke dosis humor voorgeschoteld, wat garant staat voor een paar heerlijke lachbuien en hilarische momenten. Maar er zitten ook ontroerende scènes in. Een emotionele rollercoaster, kunnen we het dus wel noemen. Met deze film hebben jij en je vriendinnen in elk geval gegarandeerd een feelgood-avond. Have fun! 

Bron: Pathé, Fem Fem | Beeld: Soof 3

Laatste nieuws