Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! The Real Housewives of Amsterdam is vanaf nu te zien op Videoland

Oeh!

Het lange wachten wordt vandaag eindelijk beloond, want de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam staan eindelijk op Videoland!

Nieuw seizoen

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover. Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat van start op de streamingdienst Videoland. In een nieuwe reeks afleveringen keren Djamila CelinaCherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz! Over haar entree in de serie zei ze in gesprek met Grazia: “Ik vond het toch wat lastig, omdat we toch aardig wat struggles hadden onderling.”

Fragment

Videoland deelt vandaag – op de releasedag van de serie – een fragment van Tamara uit de nieuwe afleveringen. "Waarschuwing: onze nieuwe housewife Tamara is soms moeilijk te lezen 🙈 De eerste twee afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam zijn nu te zien", klinkt het in de caption. In de video zien we als eerst een hilarisch fragment tussen Tamara en Maria. Maria vraagt zich hardop af of Tamara wel blij is om haar te zien, omdat ze haar gezicht niet meer goed kan aflezen. "Ik zal het uitleggen", zegt Tamara.

"Ik ben in Spanje naar een botoxarts geweest, dacht ik. Maar in Spanje kan dus elke gek botox spuiten. Nadien bleek ik eruit te zien alsof ik regelrecht een beroerte had gehad. En ik kan nu dus al een paar weken niet lachen. Dus aankomende maanden ben ik echt wel blij om je te zien", verduidelijkt Tamara. "Maar je zal het niet aan je aflezen", lacht Maria. "Nee, je ziet het niet aan mijn gezicht. Dat is het enige. Je voelt het aan mijn energie", aldus de nieuwe housewife. Vervolgens zien we hoe de twee alsnog moeten lachen. Ha!

Er verschijnt iedere donderdag een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland. En goed nieuws, want dit seizoen zullen er meer afleveringen dan in het eerste seizoen zijn!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs