Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen over bonusgezin: ‘Chaotische kruiwagen met kikkers’

'Maar die kruiwagen zal ik mijn hele leven lang met alle liefde en kracht die ik in me heb voortduwen'

Chantal Janzen en haar partner Marco Geeratz hebben samen een groot, samengesteld gezin. De presentatrice heeft haar 'bonusgezin' jaren geleden al omarmd en is maar wat blij met en trots op haar (bonus)kinderen. In de nieuwste &C vergelijkt ze het gezin met een kruiwagen vol kikkers. Ha!

Bonusgezin

In de nieuwste editie van haar tijdschrift &C vergelijkt Chantal haar bonusgezin met "een hysterische, volle, drukke, chaotische kruiwagen met kikkers". Ze legt uit: "Je denkt op een moment: ha, nu zitten ze er allemaal in, nu hebben we het voor elkaar. En hup, net als je dat hebt gedacht springt er weer eentje uit, is er weer reuring en chaos." Desondanks omarmt de presentatrice die chaos met veel liefde. "Maar die kruiwagen zal ik mijn hele leven lang met alle liefde en kracht die ik in me heb voortduwen. Met al die kikkers erin. Want dit zijn wel mijn kikkers. De allerleukste die er zijn." Ahw!

Met open armen ontvangen

Chantal en Marco hebben samen een gezin met vijf kinderen. Drie daarvan waren er al toen de twee een relatie kregen, dochters Emsée en Isaa en zoon Zion. Samen kregen ze nog twee zoontjes, James en Bobby. Marco én de kinderen komen zelf ook aan het woord in het blad. Zo zegt Marco dat hij Chantal nog steeds dankbaar is "dat ze mijn kinderen met open armen en hart ontving terwijl ze zelf pas eind twintig was, en dat geldt andersom ook voor de kinderen".

Kinderen aan het woord

De kinderen zijn vooral heel eerlijk als zij aan het woord komen. Zo deelt de 25-jarige Zion wat zijn eerste indruk was: "Het klinkt lullig, maar toen ik Chantal ontmoette, dacht ik: hé, een jongere versie van mijn moeder". En ook de 14-jarige James – die afgelopen weekend nog met zijn moeder in de Ziggo Dome stond – is erg nuchter en praktisch. "Mijn moeder kan alleen niet zo goed koken, dus dat kan mijn vader beter doen", vertelt hij over de kwaliteiten van zijn ouders.

Maar verder zijn de kids ook allemaal heel complimenteus over de presentatrice. De 33-jarige Esmée zegt dat ze Chantal "meteen heel lief en warm" vond. De 28-jarige Isaa kan "goed ventileren, over liefde, werk, eigenlijk van alles" bij Chantal. "Ze is een goede bemiddelaar, dus soms stuur ik mijn vader een beetje via haar."

Bron: &C, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld