Oeeh! Monica Geuze gaat opzoek naar de nieuwe Bachelor

Heel leuk nieuws!

Vanmorgen deelde Videoland een geheimzinnige video, waarin het leek dat Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou zijn. Maar nu blijkt dit – helaas voor alle vrijgezelle mannen! – niet het geval. De presentatrice is namelijk op zoek naar een leuke man die de hoofdrol zal spelen in het nieuwe seizoen van De Bachelor!

Monica Geuze als Bachelorette

Rozenblaadjes, killer heels, een fan-tas-tische glitterjurk en natuurlijk een rode roos: het leek er vanmorgen even op dat Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou zijn. De presentatrice werd meteen overspoeld met enthousiaste reacties en menig vrijgezelle man had hun brief al bijna klaar. Helaas moet Videoland deze potentiële nieuwe lovers voor Monica teleurstellen, want zij zal niet de nieuwe Bachelorette zijn. Gelukkig heeft de presentatrice wel ander nieuws, wat ook héél leuk is!

Nieuwe Bachelor

“Dit jaar gaan we het even helemaal anders doen”, zegt Monica in een nieuwe video. “Voor het nieuwe seizoen van De Bachelor zijn we op zoek naar… De Bachelor himself“, onthult ze. “Je weet wel, zo’n man die lief, leuk, avontuurlijk, aantrekkelijk, romantisch, succesvol… Je weet wel, gewoon zo’n man die echt alles heeft”, omschrijft ze de perfecte nieuwe kandidaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Wie zal de opvolger worden van Tony Junior en Thomas van der Vlugt? Jij kan het zijn! “Voel jij je nou aangesproken en ben je op zoek naar de liefde van je leven? Geef je dan nu op!” aldus Monica. Opgeven kan via videoland.nl/debachelor.

Succesverhaal

Wie weet vind jij – of je beste vriend, broer, neef… – wel de liefde van zijn leven in een nieuw seizoen van De Bachelor! Voor Sylvia Geersen had het programma vorig seizoen niet beter kunnen aflopen. Zij vond de liefde van haar leven, Joris, namelijk in De Bachelorette. De twee zijn nog steeds happy together en brengen veel tijd met elkaar door. Enne, ze houden zowel van avontuurlijke als romantische dates, zo vertelt Sylvia in de nieuwste Grazia.

“Joris en ik zijn beiden heel actief. Mijn favoriete date tijdens De Bachelorette was toen we gingen paragliden en daarna lekker rustig kletsen op een kleedje met een rosétje en naar de zonsondergang keken”, blikt ze terug. “Of Joris romantisch is? Ja, hoor. Hij is vooral heel lief voor me en behulpzaam. Soms kom ik thuis en dan heeft Joris alles opgeruimd, de afwas gedaan en gekookt. Ik hoop op nog veel avonturen met hem.” Ahw! Hopelijk ligt er voor de toekomstige Bachelor net zo’n mooi avontuur in het verschiet. We can’t wait! 

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws