Monica Geuze nieuw panellid in The Masked Singer: ‘Zo ontzettend leuk’

Ook deelt de presentatrice dat de opnames bijna beginnen.

Als iemand niet stil zit is het Monica Geuze wel. Hoewel haar Videolandserie Geuze & Gorgels: Geen Controle met Kai Gorgels nog maar net te streamen is, heeft ze alweer een nieuw project aangenomen: ze wordt het nieuwe panellid van The Masked Singer.

Veel zin in

Exciting times voor Monica Geuze. Niemand minder dan de presentatrice mag nu ook plaatsnemen in het panel van de populaire show. “The Masked Singer komt er weer aan en ik heb een heel erg leuk nieuwtje, want ik mag plaatsnemen in het panel naast Carlo, Loretta, Gerard en Buddy“, deelt ze op haar Instagram. En hoewel de opnames nog moeten beginnen heeft ze er heel erg veel zin in.

“Echt zo ontzettend leuk! Vorig jaar deed ik zelf mee en dit jaar mag ik gewoon in het panel aanschuiven. Ik weet hoe ongemakkelijk het is om te bewegen in zo’n pak, dus ik denk dat ik daar met heel veel ongeloof en empathie naar ga kijken. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen, het is al bijna en ik heb er heel erg veel zin in.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Eigen deelname

Monica deed zelf ook al eens mee als kandidaat aan The Masked Singer. De panelleden hadden er toen best moeite mee om te achterhalen wie er in het Flamingo-pak verstopt zat. Buddy Vedder vermoedde Anna Nooshin en Gerard Joling dacht aan Froukje de Both. En ook de naam van Kim Kötter werd nog genoemd door Carlo Boszhard en Loretta Schrijver.

Fans van het programma moeten nog even wachten op de start van het nieuwe seizoen. Het vijfde seizen is vanaf vrijdag 10 november te zien bij RTL 4.

Bron: Instagram Monica Geuze | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws