OMG! Is Monica Geuze de nieuwe Bachelorette?

'Ik ben op zoek naar de ideale man'

Het lijkt erop dat we ons kunnen opmaken voor een nieuw seizoen van De Bachelorette. Videoland deelde vanmorgen namelijk een heel leuke video, met daarin niemand minder dan Monica Geuze! Zal de presentatrice binnenkort op zoek gaan naar haar droomman?

De ideale man

Rozenblaadjes, killer heels, een fan-tas-tische glitterjurk en natuurlijk een rode roos: het zijn alle ingrediënten voor een nieuwe Bachelorette. Enne, heel toevallig zit het allemaal in de mysterieuze video die Videoland vandaag deelt op Instagram. Niemand minder dan Monica Geuze speelt daarin de hoofdrol. “Ik ben Monica Geuze en ik ben op zoek naar de ideale man”, zegt de presentatrice in de video, terwijl ze zwoel de camera inkijkt. Hoe leuk!

“Speciaal berichtje van Monica! Vanmiddag meer… 😏🌹”, schrijft Videoland erbij. Spannend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

De Bachelor(ette)

Eerder zagen we Tony Junior en Thomas van der Vlugt al in de rol van De Bachelor, en Gaby Blaaser en Sylvia Geersen hadden al eens de eer om De Bachelorette te zijn. Voor Sylvia had het avontuur niet beter kunnen uitpakken, want zij is nog steeds happy together met Joris en brengen veel tijd met elkaar door. De twee houden zowel van avontuurlijke als romantische dates, zo vertelt Sylvia in de nieuwste Grazia.

“Joris en ik zijn beiden heel actief. Mijn favoriete date tijdens De Bachelorette was toen we gingen paragliden en daarna lekker rustig kletsen op een kleedje met een rosétje en naar de zonsondergang keken”, blikt ze terug. “Of Joris romantisch is? Ja, hoor. Hij is vooral heel lief voor me en behulpzaam. Soms kom ik thuis en dan heeft Joris alles opgeruimd, de afwas gedaan en gekookt. Ik hoop op nog veel avonturen met hem.” Ahw!

Monica Geuze

Monica Geuze timmert ondertussen keihard aan de weg. Ze heeft haar carrière als vlogger dan wel vaarwelgezegd, online is ze nog steeds mega populair – en gelukkig plaatst ze nog regelmatig de leukste dagvlogjes op TikTok! Daarnaast presenteert ze programma’s als Temptation Island: Love or Leave, is ze te zien in het nieuwste seizoen van De Verraders én schuift ze volgend seizoen aan in het panel van The Masked Singer. De Bachelorette zou een mooie toevoeging zijn in dit rijtje. Bovendien is Monica natuurlijk de perfecte opvolger van Gaby en Sylvia. We can’t wait! 

Bron en beeld: Videoland 

Laatste nieuws