Janice Blok over nieuwe liefde: ‘Het was love at first sight’

'We keken elkaar aan en we dachten allebei: I want you'

Janice Blok is weer verliefd! Onlangs deelde ze dit megaleuke nieuws al met haar volgers op Instagram, en nu vertelt ze in een story time op TikTok meer over haar nieuwe liefde. Want waar hebben de twee elkaar eigenlijk ontmoet?

Nieuwe liefde

Onlangs was Janice jarig en dat was voor haar hét moment om een klein geheimpje met haar volgers te delen. “Het was weer een bewogen jaar waarin ik ZO-VEEL heb meegemaakt. Heb nieuwe mensen ontmoet waaronder.. ja ja 😳 een nieuwe liefde”, onthulde ze. Verder liet de beauty nog maar weinig los over deze secret lover, tot nu! Op TikTok deelt ze een story time, waarin ze meer vertelt over haar nieuwe liefde.

“Ik heb best wel lang getwijfeld of ik dit ging delen op social media, omdat ik dit al vaker heb meegemaakt”, begint ze de video. “En eigenlijk heb ik daar geen zin meer in.” Toch mag iedereen het nu weten: “Ik ben weer verliefd. Ja!”

@janiceblok

Eindelijk kan ik het delen! 😱😳 #secret #storytime #nieuweliefde

♬ origineel geluid – Janice Blok

Onvindbaar

Wie de gelukkige is, wil Janice niet vertellen. Wel deelt ze dat het iemand is die geen social media heeft. “Jullie kunnen zoeken wat jullie willen. Jullie vinden hem toch niet”, lacht ze. Terwijl ze haar make-up doet vertelt ze haar volgers dat ze ‘het gewoon rustig aan doen’. “En we zien wel weer in verloop van de tijd of ik hem met jullie gaan delen. Tenzij jullie dat héél graag willen.”

Eerste ontmoeting

Maarre, waar hebben de lovebirds elkaar eigenlijk ontmoet? In de video verklapt ze dat dat op de set van De Tatta’s was, de film waar Janice een rolletje in heeft. “Het was love at first sight“, zegt ze daarover. “We keken elkaar aan en we dachten allebei: I want you.” En hoewel ze eerst eigenlijk niet wilde toegeven aan de vlinders in haar buik – omdat ze ‘aan het werk’ was – konden de twee er toch echt niet omheen. “Ik kon gewoon niet stoppen met naar hem kijken”, vertelt ze. “Voelt het goed? Ja. Okay, let’s go.”

Zo gezegd, zo gedaan! Een aantal maanden later vroeg hij of Janice zijn vriendin wilde zijn. Ahw! Nu ze onlangs 32 kaarsjes mocht uitblazen, voelde ze echter wel enige tijdsdruk. “De volgende dat moet hem gewoon zijn!” legt ze uit. Maar haar nieuwe vriend is daar gelukkig heel nuchter in. “Hij zei tegen mij Jan, ‘je moet iets minder denken en gewoon meer voelen’.” Wij wensen de twee in elk geval heel veel geluk samen!

Bron: TikTok @janiceblok, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws