Jarige Janice Blok onthult: ‘Nieuwe liefde ontmoet’

De birthday girl heeft wat op te biechten!

Hiep, hiep, hoera! Janice Blok mag vandaag 32 kaarsjes uitblazen. En om dat te vieren deelt ze een té leuke recap van het afgelopen jaar met haar volgers. Maarre, dat is nog niet alles, want de knappe birthday girl onthult daarin ook dat ze een nieuwe liefde heeft. Wait, what?

Birthday girl

“Ohhhh TODAYYYY om 00:00 is het zo ver en word ik alweer 32 jaar.. 😮‍💨”, begint ze haar bericht. “Het was weer een bewogen jaar waarin ik ZO-VEEL heb meegemaakt. Heb nieuwe mensen ontmoet waaronder .. ja ja 😳 een nieuwe liefde”, onthult ze dan. Waah!! Ze gaat verder met: “+ mijn doelen en dromen zijn (voor nu) uitgekomen. Ik heb super veel toffe opdrachten mogen doen, op MTV mogen presenteren en heb in 3 films gespeeld 😍 De Tatta’s deel 1 en deel 2 die 14 dec in de bioscoop te zien is en Expeditie Cupido waarvoor ik een aantal weken opnames heb gehad in Kroatië.😱 Deze film komt volgend jaar uit! #cantwait ✌🏼”Ze sluit haar bericht dan af met: “Ik kan niet wachten wat deze nieuwe leeftijd en nieuw jaar mij gaat brengen. I’m happy.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Nieuwe vriend

Maarre, wacht eens eventjes… een nieuwe vriend?! Helaas onthult de jarige nog niet wie deze lucky man is, maar dat hij haar gelukkig maakt, is in ieder geval een ding wat zeker is.  Afijn, we konden misschien ook al wel weten dat Janice wellicht een nieuwe vlam had nadat ze een TikTok maakte met een man die ze ‘schat’ noemde, maar waarvan we het gezicht – helaas – niet konden zien. Gaan we hem binnenkort zien? Dat is dus nog eventjes de vraag!

Reacties en felicitaties

Janice kan dan ook veel positieve berichtjes verwachten op het liefdesnieuws én natuurlijk rekenen op heel wat felicitaties. “Ohh wat leuk 😍 nieuwe liefde 😳 ohh wat leuk 💕”, schrijft iemand onder de post. “Nieuwe liefde??!! Whaaaa super leuk voor je! Veel liefde en plezier samen❤️”, reageert iemand anders. Anderen reageren met: “Lekker wijffie ❤️ gefeliciteerd”, “Gefeliciteerd lieverd, het is je zó gegund!❤️😍” en “Happy, happy birthday babe! 💗” Ook namens de redactie van Grazia, van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: Instagram @janiceblok, NL Beeld

Laatste nieuws