Oh noo! Ook dit Love Island-koppel is uit elkaar

'We hebben een leuke tijd gehad en dat moet hier helaas stoppen'

Hoewel Love Island voor veel Islanders eindigde in een romantisch sprookje, blijft er inmiddels weinig over van al die prille liefdes. Er is namelijk opnieuw een koppel van het laatste seizoen uit elkaar. Lot en Kevin hebben op Instagram laten weten dat ze niet meer samen zijn.

Lot en Kevin

We kennen Lot en Kevin van het meest recente seizoen van Love Island. De twee leerden elkaar kennen in Casa Amor en vanaf dat moment was de interesse gewekt. Het stel groeide naar elkaar toe en ging uiteindelijk zelfs samen op final date. Helaas moesten ze nét voor Love Island de villa verlaten. Maarre, dat stond hun prille liefde niet in de weg. Eenmaal terug in Nederland en België hebben ze namelijk uitgezocht of die spark meer kon worden. Helaas blijkt nu dat de romance definitief voorbij is.

Uit elkaar

Op Instagram Stories laten Lot en Kevin weten dat ze niet meer samen zijn. “Bij deze wil ik laten weten dat het tussen Kevin en mij helaas niet meer wekt”, schrijft Lot bij een foto van haar en Kevin in de lift. “We hebben een leuke tijd gehad en dat moet hier helaas stoppen. 💔”

Love Island Lot Kevin
Beeld: Instagram @lotvdoorn

Ook Kevin laat van zich horen op Instagram Stories. Hij houdt het bij “onverwachts” en een gebroken hart. Sad! 

Love Island Lot Kevin
Beeld: Instagram @kevin_tshinkobo

Nog meer break-ups

Helaas is Lot en Kevin niet het eerste Love Island-koppel van dit jaar dat uit elkaar is. Onlangs lieten Job en Nathalia nog weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. “Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer geworden is dan vriendschap”, zei Job daarover. “Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn.” Ook Garbi en Junar en Jonna en Nycole zijn inmiddels niet meer samen.

Bron: Instagram @lotvdoorn en @kevin_tshinkobo | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws