Love Islands Imad reageert op geruchten rondom agressiviteit: ‘Helemaal niks van waar’

'Ik was een beetje in shock om die verhalen te lezen'

Hoewel het seizoen van Love Island alweer enige tijd afgelopen is, zijn de Islanders nog niet allemaal uitgesproken over hun deelname. Tijdens het programma gingen er op juicekanalen bijvoorbeeld verschillende geruchten over Imad en Lena rond. Imad reageert nu voor het eerst zelf op die geruchten.

Vertrek uit Love Island

Tijdens het laatste seizoen van Love Island vormden Lena en Imad een koppel. Bij een van de kampvuren besloot Lena echter om zelf te vertrekken, waarna Imad ook snel de handdoek in de ring gooide en ook het vliegtuig terug pakte. “Zoals jullie allemaal weten heb ik – net zoals velen van jullie – een bepaalde rugzak uit mijn verleden mee”, vertelde Lena bij haar vertrek. “Ik merk dat naast de supermooie momenten met jullie, want ik ben hier heel dankbaar voor, echt oprecht jullie zijn allemaal schatjes.”

Imad besloot na deze aankondiging ook om het programma te verlaten. En hoewel dit geheel vrijwillig was, deden er op juicekanalen geruchten de ronde dat Imad door de productie naar huis werd gestuurd vanwege agressieproblemen. In Realitea reageert Imad nu voor het eerst op deze beschuldigingen. “Eigenlijk is hier helemaal niks van waar, van wat de juicekanalen hebben gezegd”, reageert Imad.

Geruchten

Volgens hem klopt het dus niet dat hij is weggestuurd en los van Lena – maar met Amandine – naar huis moest vliegen. “Misschien het enige dat waar is, is dat Lena vóór Amandine en ik naar huis is vertrokken. Dat was puur omdat ze haar familie miste en voor haar mentale gezondheid. Dat had niets met mij te maken, of mijn gedrag naar haar toe”, legt hij uit.

Imad vindt zelf dat hij zich niet naar de beschuldigingen gedragen heeft: “Ik denk dat ik mij daar heel goed heb gedragen, bij Lena en alle islanders. En ook bij het productieteam. Ik was een beetje in shock om die verhalen te lezen, maar gelukkig weet ik wie ik ben. De mensen in mijn omgeving weten dat ook.” Hij spreekt Lena nog altijd. “We zijn niet samen, maar we hebben nog wel contact.”

Daten

Of Lena en Imad op dit moment aan het daten zijn? Dat is helaas niet aan de orde, omdat ze er naar eigen zeggen ‘nog niet klaar voor waren. “Op dat moment waren we niet goed voor elkaar. (…) Met alles wat er gebeurd is hadden we even tijd voor onszelf nodig.” Echter, als het aan Imad lig proberen ze het in de toekomst alsnog. “Ik hou heel erg veel van haar. Ergens hoop ik dat het nog gebeurt, maar ik wil niks forceren.” Who knows!

Bron: RTL, Realitea | Beeld: Love Island

Laatste nieuws