Oeh! Love Islands Nycole onthult met welke Islander ze heeft gezoend

Wait, what?

Nycole kennen we natuurlijk van het afgelopen seizoen van Love Island. Als koppel met Jonna ging ze de finale in, maar helaas zette Nycole bij thuiskomst een punt achter hun relatie. Enne, nu onthult de realityster in een nieuwe aflevering van Realitea met welke Islander ze heeft gezoend. Wait, what?

Love Island

De romance tussen Nycole en Jonna heeft de nodige ups en downs gekend, maar Jonna was er zeker van dat Nycole de ware voor hem was. Tijdens de final date besloot de Islander dan ook om ervoor te gaan en Nycole officieel te vragen als ‘zijn meisje’. Nycole wilde niets liever en gaf met een dikke kus antwoord op zijn vraag: “Ik wil graag jouw vriendinnetje zijn.” Helaas lag er geen lang samenzijn in het verschiet, want bij thuiskomst beëindigde Nycole hun relatie.

Onthulling

Nycole is al een aantal keer langs geweest bij Farja Farvadin, aka Fawry not Sawry, om openhartig te praten over de break-up. Vandaag deelt de presentator weer een nieuwe video op Instagram waarin Nycole onthult met welke Islander ze heeft gezoend.

Gezoend met Islander

Fawry laat op Instagram een kort fragment zien van een nieuwe aflevering van Realitea, waarin Nycole en Islander Imad te gast zijn. In de video vertelt Nycole dat Jonna ‘iets’ heeft gedaan om wraak te nemen op haar. “Omdat ik dus heb gezoend met Thymo“, onthult Nycole. “Ho wacht, wow wow wow. Hold your horses, wacht even!” reageert Fawry. Hij stelt vervolgens de vraag wie Thymo is. “Ja, de dokter”, antwoord Nycole. “Thymo van Love Island“, bevestigt Imad. “Jij hebt gezoend met Thymo? Waar? Je bent vreemdgegaan?”, vraagt Fawry. “No no, I would never. Nee echt niet. Ik had het met hem uitgemaakt en deed ik gewoon m’n ding”, stelt Nycole. “Waar was je dat je met Thymo zoende?”, vraagt Fawry. “Schat, je hoeft je voor mij niet in te houden. Ik ben het maar.” “Nee, dit is echt heel erg”, vertelt Nycole. “Hoezo? Je bent vrijgezel”, reageert Fawry. “Hij was ook op het feest, ze waren allebei daar”, antwoord Nycole.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fawry (@fawrynotsawry)

Dan rust natuurlijk alleen nog maar de vraag: wat heeft Jonna gedaan en op welk feest is dit gebeurd? Helaas is dit voor ons nog een vraag en voor hun een weet. Wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd en hopelijk gaan ze snel de gehele video delen!

Bron: Instagram @fawrynotsawry | Beeld: Love Island/RTL

Laatste nieuws