Dit is wanneer het nieuwe seizoen van First Dates van start gaat

Dit seizoen zou van start gaan met de meest ongemakkelijke date ooit!

Er komt een gloednieuw seizoen van First Dates aan. Inmiddels staan de (restaurant)deuren van het populaire datingprogramma wagenwijd open voor nieuwe singles die een poging willen wagen om de ware te ontmoeten. Lang hoeven we niet meer te wachten totdat we de nieuwe afleveringen kunnen kijken, want het nieuwe seizoen begint volgende week al!

Nieuw seizoen

First Dates is terug van weggeweest. Al jarenlang gaan singles met elkaar op blind date in de hoop de liefde te vinden en inmiddels beginnen we al aan het twaalfde seizoen! Op Instagram deelt het account van First Dates nu wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. En dat duurt niet lang meer!

Op maandag 9 oktober – volgende week dus al – kunnen we eindelijk weer genieten van het liefdesprogramma. “First Dates is terug! ❤️ Vol romantiek, ongemak en hilariteit neem je een kijkje in het restaurant van de liefde, waar de camera’s alles vastleggen”, luidt de caption bij het bericht. “Wordt het liefde op het eerste gezicht of een totale mismatch? 🎥”

Opzoek naar kandidaten

En als we dit bericht moeten geloven, begint de eerste aflevering meteen met een banger. Volgens First Dates gaan we namelijk de meest ongemakkelijke date ooit zien. Oeh!

Barman Victor is weer van de partij en ook presentatrice Denice is weer te vinden in het restaurant. Lijkt het jou nou leuk om ook eens op date gaan en een drankje te bestellen bij Victor? Het programma is nog altijd op zoek naar singles. Grijp je kans!

Bron: Instagram @warnerbros | Beeld: First Dates (Annemiek van der Togt)

Laatste nieuws