First Dates komt met nieuw restaurant én voegt nieuw element toe

Exciting!

Het elfde (!) seizoen van First Dates gaat aanstaande maandag van start en wij kunnen niet wachten. Al jarenlang gaan singles met elkaar op blind date in de hoop de liefde te vinden. Enne, aankomend seizoen gebeurt dat in een compleet nieuw restaurant én heeft het programma nog een twist voor de kandidaten in petto.

Nieuw interieur

Het decor van First Dates ziet er al jarenlang hetzelfde uit. Tijd voor verandering, moeten de makers hebben gedacht. Daarom hebben ze het interieur van het restaurant helemaal op de schop gegooid. Nieuwe meubels, frisse kleuren, meer groen en een andere indeling: het ziet er ontzettend gezellig uit en een tikkeltje moderner.

Benieuwd naar het nieuwe interieur? Hieronder zie je enkele foto’s van de bar en het restaurant. En oja, barman Victor is natuurlijk ook dit seizoen weer gewoon van de partij. Dat is niet veranderd!

Nieuw element

De makers van First Dates hadden de smaak te pakken wat veranderingen betreft. Want komend seizoen zal er ook een nieuw element aan het programma worden toegevoegd. Nieuw is dat singles aan het einde van de date ervoor kunnen kiezen om nog een drankje te drinken of samen de stad in te gaan. Of deze veranderingen voor meer succesvolle dates gaan zorgen? We gaan het zien vanaf maandag!

Het elfde seizoen van First Dates is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 19.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Bron & Beeld: BNN VARA

Laatste nieuws