Singles, opgelet! First Dates is weer opzoek naar kandidaten

Grijp je kans!

Het elfde (!) seizoen van First Dates is op dit moment in volle gang. Al jarenlang gaan singles met elkaar op blind date in de hoop de liefde te vinden. Enne, zit jij nou iedere avond op de bank te kijken en denk je: ‘oh, daar zou ik ook wel willen zitten?’. Grijp dan nu je kans, want het programma is op zoek naar nieuwe singles!

Nieuw restaurant

Het nieuwe seizoen van First Dates is in een compleet nieuw jasje gestoken. Het hele interieur van het restaurant is namelijk op de schop gegooid. Nieuwe meubels, frisse kleuren, meer groen en een andere indeling: het ziet er ontzettend gezellig uit en een tikkeltje moderner. Ook zo benieuwd geworden naar dit vernieuwde restaurant en zie jij een date wel zitten? Dan kun je je nu opgeven voor het programma.

Kandidaten gezocht

BNNVARA plaatst op Instagram namelijk een oproep, gericht aan nieuwe kandidaten. “Niet geschoten is altijd mis. Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf (of een ander) op via de link in bio en misschien zien we je snel in ons First Dates-restaurant. ❤️🍽”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@omroepbnnvara)

In de video zien we verschillende oud-kandidaten hun ervaringen over het programma delen. Enne, die zijn allemaal enthousiast.

Aanmelden

Ook op de website van First Dates en BNNVARA is een oproepje te vinden. “Ben jij single en op zoek naar echte liefde? In het First Dates-restaurant is iedereen welkom van jong tot oud. Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven”, zo klinkt het. Dus, ga jij meedoen?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BNNVARA

Laatste nieuws