Hier kun je de cast van Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2 van kennen

Wij stellen alle kandidaten aan je voor!

Afgelopen weekend zijn elf meiden vertrokken naar de jungle van Suriname voor een gloednieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel ze hebben gezworen écht nooit meer terug te keren naar de jungle, stonden Michella Kox en Louisa Janssen zondagochtend gewoon weer op Schiphol. Maar wie zijn de andere deelnemers en waar kun je ze van kennen? Wij stellen de cast aan je voor.

Michella Kox

Queen of the jungle Michella Kox hoeven we eigenlijk niet te introduceren. Ze heeft al meerdere keren in de jungle gezeten en was ook te zien in het vorige seizoen van Echte Meisjes. Daarna kreeg ze haar eigen programma met Louisa op Videoland, Michella en Louisa Werken Mee, waarin ze bij verschillende bedrijven met een groot personeelstekort gingen meelopen. Wij zijn heel benieuwd hoe zwaar ze het dit seizoen weer gaat krijgen!

Louisa Janssen

Ook voor Louisa Janssen is de jungle geen onbekend terrein. Ze was vorig seizoen ook te zien in het programma, al was dat van korte duur. Nadat ze medekandidaat Esmee Ipema in de tweede aflevering in de haren vloog, moest ze het programma verlaten. Naast haar programma met Michella, heeft de realityster ook haar eigen programma op TLC met manlief Rowan: Louisa & Rowan op de camping. Zal de diva zich dit seizoen in kunnen houden? We gaan het zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen)

Famke Louise

Famke Louise is niet alleen back als zangeres, ze stapt ook meteen in het vliegtuig om mee te doen aan het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Je kent Famke natuurlijk van nummers als Vroom, Slide en Op me monnie, en binnenkort brengt ze nieuwe muziek uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Shanta Bakker

Shanta Bakker is een van de nieuwkomers in realityland. Ze was afgelopen seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave, waarin ze samen met Joel uitzocht of hun relatie meant to be was. Enne, Shanta zit niet stil. Want het volgende realityprogramma staat dus alweer voor de deur.

Shanta

Jacomien Zoer

Voor haar deelname aan Echte Meisjes moet Jacomien Zoer haar geliefde woonplaats Urk tijdelijk verlaten. Je kunt deze blondine namelijk kennen uit de realityserie Urk! De jungle van Suriname zal dan ook wel even wennen zijn voor Jacomine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacomien (@jacomien_urk)

Deveny Sooda

Je kunt Deveny Sooda kennen van het eerste seizoen Married at First Sight: Match or Mistake. Haar huwelijk met Feyyaz liep op de klippen, na een hoop drama. Bovendien heeft Deveny misofonie en walgt ze van eetgeluiden. Alle ingrediënten voor de nodige drama in de jungle zijn dus aanwezig!

Shirley Cramer

Bij Shirley Cramer zit reality in haar bloed. Je kunt haar kennen van Ex on the Beach, Temptation Island VIPS én Eating with my Ex. Binnenkort kan ze EMIDJ dus nog aan toevoegen aan dit heerlijke lijstje. We zijn enorm benieuwd hoe ze het ervan af gaat brengen in de jungle.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHIRLIEFJE (@shirleycvc)

Lesley Versprille

We kennen Lesley Versprille van haar deelname aan Ex on the Beach in 2021. De blondine neemt geen blad voor de mond en gaat geen taboe uit de weg. De kans dat Lesley voor een hoop drama en sensatie gaat zorgen in de Surinaamse rimboe, is dan ook groot. Enne, we’re here for that!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lesley Versprille (@lesley_versprille)

Imen Dirie

Imen Dirie kennen we natuurlijk van het vorige seizoen Love Island. Daar vormde ze een koppel met Remco, maar vervolgens bleek dat hij een vriendin thuis had zitten. Pijnlijk! De verwachting is dat Imen favoriet wordt in de jungle, maar houdt ze zich ook staande tussen alle realitysterren die niet op hun mondje zijn gevallen?

Michelle Bibi

Michelle Bibi is de vriendin van Roy Donders. Afgelopen maart is ze nog bevallen van hun tweede kindje samen. De komende tijd heeft de mom even ‘vrij’ gekregen, om de strijd met tien andere meiden aan te gaan in de jungle.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Bibi (@michelle.bibi.l)

Kelly van der Veer

Nostalgie voor reality-lovers! Kelly van der Veer kreeg landelijke bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van Big Brother in 2001. Dat is inmiddels alweer heel wat jaren geleden. Hoog tijd dus voor een nieuw programma, moet ze gedacht hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly van der Veer (@kellyvdveer)

De presentatie van het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle ligt wederom in handen van Valerio Zeno. “Ik hoefde er niet lang over na te denken of ik nog een keer zo’n avontuur wilde aangaan met twaalf meiden, want het was vorig jaar fantastisch”, zei hij deze week tegen RTL Boulevard. Een ding is zeker: wij kunnen niet wachten op nieuwe afleveringen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland 

Laatste nieuws