Zien we EOTBDD-Lesley in nieuw seizoen van Echte Meisjes?

Zou het?

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is in volle gang. En hoewel het nog lang niet is afgelopen, wordt er op social media al druk gespeculeerd over de kandidaten voor een volgend seizoen. Zo zouden fans niemand minder dan Ex on the Beach-ster Lesley wel graag in het programma zien. In een Q&A op Instagram vertelt Lesley of ze dat ziet zitten.

Meedoen

Nadat er eerder al werd gespeculeerd over een seizoen van Echte Jongens in de Jungle, gaan er ook al mogelijke kandidaten voor een tweede seizoen van EMIDJ rond. Lesley’s naam passeerde daar meerdere keren de revue. Of ze zichzelf al de jungle in ziet gaan? In een Q&A op Instagram vraagt een volger de realityster of ze ooit mee zou doen aan Expeditie Robinson of Echte Meisjes in de Jungle. “Lijkt me beiden echt vreselijk, maar ik zou sowieso ja zeggen”, antwoordt Lesley. Aha!

lesley

OnlyFans

Verder doet Lesley ook nog een boekje open over haar financiële status. Zo vertelt ze bijvoorbeeld of ze zou stoppen met OnlyFans wanneer ze een relatie krijgt. “Als hij elke maand hetzelfde bedrag op mijn rekening stort als wat ik nu verdien, dan stop ik”, aldus Lesley.

Single

Voorlopig blijft de EOTBDD-ster echter nog wel even single. “Ik ben heel gelukkig als single en ik zal nooit zoeken naar liefde. Ik ben van mening dat zoiets spontaan moet gebeuren”, legt ze uit. “Ik zie de laatste tijd zoveel mensen die genoegen nemen met zomaar iemand, omdat ze het idee hebben dat ze haast moeten maken met het starten van een gezin omdat ze gewoon niet alleen willen zijn”, vervolgt Lesley. Volgens haar vindt je de liefde niet als je er naar op zoek bent, maar komt dit op je pad. Aha!

Bron: Instagram @lesley_versprille | Beeld: EOTBDD (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook