OMG! De cast van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is bekendgemaakt

En deze deelnemers uit het vorige seizoen keren terug!

The drama continues! Het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle was één groot succes. Het duurde dan ook niet lang of er werd een nieuw seizoen aangekondigd. Vandaag heeft Videoland de deelnemers bekendgemaakt. En – tot ieders grote verbazing – zien we niemand minder dan Michella Kox opnieuw op het vliegveld staan.

Drama

Vorig seizoen zagen we hoe twaalf meiden afreisden naar de jungle van Laos om daar de strijd tegen elkaar aan te gaan. Het programma zat boordevol drama, drama en nog eens drama en daarmee werd het programma razend populair. We kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Enne, die komt steeds dichterbij! Videoland heeft vanochtend eindelijk bekendgemaakt wie we in het nieuwe seizoen gaan zien. Net zoals vorig seizoen zien we de twaalf kandidaten op het vliegveld staan.

Kandidaten

En wie zien we daar staan? Niemand minder dan Michella Kox! Hoewel de realityster had gezworen dat nooit meer zou meedoen, is ze toch weer van de partij. Ook Louisa Janssen doet dit seizoen weer mee. Verder bestaat de cast uit Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer. Oh my!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

“Wij gaan naar de jungle”, klinkt het in de video die Videoland vanochtend op Instagram deelt. “…en ze hebben er vre-se-lijk veel zin in! ✨😃🌴 #EchteMeisjesindeJungle“, luidt de caption. In de comments wordt er al enthousiast gereageerd op de bekendmaking van de dames. “Ik hou mijn hart vast”, schrijft Fawrynotsawry. En: “Michella gaaat weer meee? Hahahaha yeaahhh❤️❤️❤️❤️”, schrijft iemand anders. Wij zijn mega benieuwd!

Bron & Beeld: Instagram Videoland, Jaspey Suyk/Rob Jacobs

Laatste nieuws