Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Temptations Shanta en Joël zetten samen tattoo

Apparently zit het nog altijd goed tussen de twee.

Hoewel Shanta en Joël Temptation Island beiden ingingen met behoorlijk wat jaloerse gevoelens, bleek hun liefde aan het eind van het programma sterker dan ooit. De lovebirds bewijzen nu opnieuw dat ze nog altijd super gelukkig met elkaar zijn, want ze hebben samen een tattoo laten zetten.

Temptation Island

Temptation Island had geen betere uitkomst kunnen hebben voor Shanta en Joël. Hoewel beiden een klik hadden met een van de singles in de villa, voerde het gemis aan elkaar duidelijk de boventoon. Bij het laatste kampvuur kregen ze zelfs geen beelden meer te zien omdat ze zich zo goed hadden gedragen. En dus mochten de twee elkaar ein-de-lijk weer in de armen sluiten tijdens de hereniging. Inmiddels is het koppel nog altijd happy together, wonen ze samen én hebben ze een gedeelde kinderwens.

Tattoo

Dat de twee nog altijd stapelgek op elkaar zijn, blijkt wel uit een Instagram Story van Shanta. Daarin laat ze zien dat zij en Joël samen een tattoo hebben laten zetten. Waar Shanta uiteraard ging voor de 'Q' van Queen, liet Joël de 'K' van King tatoeëren. Bescheiden absoluut niet, maar romantisch zeker wél!

Bron: Instagram @shantaofficial

Toekomstplannen

In juni vroeg Grazia Shanta en Joël nog hoe het ervoor staat met hun toekomstplannen. “We willen allebei wel kinderen, maar dat laat nog even op zich wachten”, zei Joël toen. “We hebben nu net ons huisje samen. En kijken op dit moment naar een hondje.” Alles op zijn tijd dus, al is Shanta duidelijk over één ding. “Ik wil wel trouwen." En op korte termijn, zo blijkt. "Ik wil wel binnen nu en een jaar verloven”, aldus Shanta. Wij houden the gram in de gaten!

Bron: Instagram @shantaofficial, Grazia archief | Beeld: Temptation Island, Instagram @shantaofficial