Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Presentator Valerio Zeno bereidt zich alvast mentaal voor op nieuw seizoen Echte Meisjes

Gisteren zijn de deelnemers bekendgemaakt.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Gisteren werden de nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle bekendgemaakt. Enne, nu de deelnemers bekend zijn is presentator Valerio Zeno zich alvast mentaal aan het voorbereiden.

Nieuw seizoen

Vorig seizoen zagen we hoe twaalf meiden afreisden naar de jungle van Laos om daar de strijd tegen elkaar aan te gaan. Het programma zat boordevol drama, drama en nog eens drama en daarmee werd het programma razend populair. We kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Videoland heeft gisteren eindelijk bekendgemaakt wie we in het nieuwe seizoen gaan zien. Niemand minder dan Michella Kox, Louisa Janssen, Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer zijn op dit moment onderweg naar Suriname.

Suriname

En ook presentator Valerio Zeno is weer van de partij. Aan RTL Boulevard vertelt hij dat hij druk bezig is met de (mentale) voorbereiding. "Ik hoefde er niet lang over na te denken of ik nog een keer zo'n avontuur wilde aangaan met twaalf meiden, want het was vorig jaar fantastisch", zegt hij. "En ik kan alvast verklappen: dit keer zitten we in Suriname."

Valerio laat weten dat hij zeker niet alle meiden die dit jaar meedoen kende. "Dat was vorig jaar ook het geval, maar zij kenden mij ook niet allemaal. Dat geeft ook helemaal niet, want we gaan elkaar gaandeweg leren kennen. We komen als een hechte vriendengroep weer terug in Nederland. Hoop ik tenminste", zegt hij met een knipoog.

Michella doet weer mee

Dit jaar zijn Michella Kox en Louisa Janssen opnieuw van de partij. Valerio vertelt dat hij wel zijn best heeft moeten doen om Michella over te halen. "Michella heb ik 365 dagen per jaar gebeld om te vragen of ze mee wilde doen. Dat was 364 keer nee wat ik te horen kreeg, maar uiteindelijk ging ze toch over stag. Als het puntje bij paaltje komt wilde ze het toch niet missen."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 06-01-2023, Hotel Jakarta, Amsterdam, the Netherlands. Echte Meisjes in de Jungle 2023. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers