Hilarisch: Iris Rulkens neemt deelnemers Expeditie Robinson op de hak

Spot on!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang. En hoewel de Expeditieleden nog maar net begonnen zijn, zitten de eerste kandidaten alweer op afvallerseiland. De gemoederen liepen daar meteen hoog op, en dat is voor Iris Rulkens het perfecte moment om weer een hilarische imitatie te doen.

Afvallerseiland

De teams zijn gevormd, de eilanden zijn ingericht en de eerste immuniteitsproeven zijn gespeeld. Maar nog voor dit alles moest elk team al een teamlid kiezen dat het kamp zou verlaten. Iris van Lunenburg en Eva Simons werden door hun teamgenoten gekozen en moesten meteen hun eilanden weer verlaten. Gelukkig gingen ze niet rechtstreeks naar huis, maar werden ze afgezet op afvallerseiland.

Iris en Eva

Hoewel Iris en Eva het eerst nog heel gezellig met elkaar hebben, komt daar al snel verandering in. De twee beginnen op elkaars zenuwen te werken en de gemoederen lopen op. Enne, dit is voor imitatiekoningin Iris Rulkens natuurlijk een perfecte scene om na te doen. In een nieuwe video neemt ze de twee dan ook op hilarische wijze op de hak. “Compilatie van Iris & Eva op Afvallerseiland”, schrijft ze bij de video.

Bekijk de imitatie van Iris en Eva hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Rulkens (@irisrulkens)

Reacties

Onder de video stromen de enthousiaste reacties weer binnen. “Echt heel knap weer”, reageert Jim Bakkum. Iris Enthoven, die zelf ook in Expeditie Robinson zit, kan ook wel om de video lachen en laat allemaal lachtende emoji’s achter. “Alleen al om jouw imitaties zou ik het programma moeten gaan kijken”, “Geeeeniaal 🙌” en “Wauww dit is echt HEEL goed. Vooral die stem van Iris joh”, klinkt het verder. Enne, ook Eva herself reageert op de video. “Conclusie: we waren eigenlijk kneiter stoned op dat eiland 🤣 Top dit zeg 🙌.”

Bron: Instagram @irisrulkens | Beeld: Privébeeld Iris Rulkens, Shotbysud

Laatste nieuws