Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Iris Rulkens imiteert de leukste uitspraken van Michella Kox en Louisa Janssen

Wij gaan stuk!

De laatste aflevering van Michella en Louisa Werken Mee staat inmiddels op Videoland. Wat hebben we genoten van de serie. Ook imitatiekoningin Iris Rulkens is fan van de serie. Ze heeft daarom de leukste uitspraken van Michella Kox en Louisa Jansen geïmiteerd in een hilarische video.

Michella en Louisa Werken Mee

In Michella en Louisa Werken Mee konden we zien hoe de twee dames hun handen uit de mouwen staken om te helpen in verschillende branches. De realitysterren gingen aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Dat de dames flink hard moesten werken, was iets wat ze soms behoorlijk pittig vonden. Dat leverde hilarische quotes op. En die uitspraken heeft Iris verzameld in een leuke video. "Een aantal van hun leukste uitspraken", deelt ze dan ook:

De imitatie van Iris van Michella en Louisa is spot on. Ook Louisa heeft de video inmiddels gezien en is fan: "Oh zo leuk!!!! Ik voel me vereerd 😘", reageert ze onder de video. Awh!

Laatste aflevering

Afgelopen maandag verscheen de laatste aflevering van Michella en Louisa Werken Mee op Videoland. "Ik vond het geweldig om dit te mogen doen met Mies. We hebben zulke mooie momenten gehad samen. Gelachen tot pissen aan toe. En lachen vind ik het belangrijkste, want ellende hebben we zat", deelde Louisa maandag op Instagram.

Ook bedankt ze Michella voor de fijne samenwerking: "Lieverd, ik wil jou ook bedanken voor onze mooie tijden. Had dit niet willen missen met jou", schrijft ze. "Het einde alweer. Ik heb zo gelachen tijdens deze dagen. We hebben er een leuk seizoen van gemaakt, maar werken is toch meer jouw ding dan de mijne", reageert Michella daar lachend op. Ha!

Beeld: Privébeeld Iris Rulkens