Dit is waarom Anna Nooshin nooit foto’s met Thijs Boermans deelt

Aha!

Inmiddels weten we dat Anna Nooshin happily in love is met Thijs Boermans. De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar, dat ze binnenkort hun eerste kindje samen verwachten. Hoewel we regelmatig prachtige babybump foto’s van de beauty kunnen zien op Instagram, houdt ze haar vriend liever buiten de schijnwerpers. In een Q&A op Instagram vertelt ze waarom.

Foto’s samen

Tijdens een Q&A op Instagram Stories krijgt Anna heel veel vragen over haar romance met Thijs en waarom de twee geen foto’s samen plaatsen. Anna vindt de vraag begrijpelijk en laat weten dat ze daar bewust voor kiezen. “En dat bevalt me heel goed.”

De mommy to be vertelt haar volgers dat ze door de jaren heen geleerd heeft goed naar haar intuïtie te luisteren en daardoor heeft besloten dat deel van haar leven altijd voor haarzelf te houden. “Voor anderen werkt het misschien om elkaar telkens te delen en ik geef toe: ik kijk er zelf ook graag naar. Maar ik vind het wel fascinerend hoe erg het nu vanzelfsprekend is om ieder aspect van je leven te delen op je socials.” Ze legt uit dat het een soort verwachting is geworden wat we onszelf opleggen vanuit de maatschappij en dat dat helemaal niet hoeft te werken voor iedereen. Toch deelt de influencer dat ze daar zelf vroeger ook aan mee deed. “Ik denk alleen dat ook prima moet zijn als je door de jaren heen groeit en beseft wat wel en niet meer voor je werkt ❤️. Hope that’s ok babes. ❤️”

Anna Nooshin
Beeld: Instagram @annanooshin

Eigen leven

Onlangs wilde de influencer in een aflevering van Open Casa van Robbert Rodenburg niet delen wie haar nieuwe liefde is. Wel liet ze weten ‘heel blij’ te zijn en dat ze ook allebei nog hun eigen leven hebben. “Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook heel veel praten”, zei de beauty. “Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word.”

Bron: Instagram @annanooshin, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @annanooshin

Laatste nieuws