Oeh! Robbert Rodenburg presenteert nieuw programma met realitysterren

En daarin zien we een hoop oude bekenden!

Ben jij fan van reality? Dan hebben we heel leuk nieuws! Prime Video komt namelijk met een gloednieuw programma, waarin twaalf bekende realitysterren op een verlaten strand moeten overleven. Enne, de presentatie is in handen van niemand minder dan Robbert Rodenburg.

Overleven zonder filter

Wat gebeurt er als je twaalf bekende influencers op één verlaten strand zet? We gaan het zien in de gloednieuwe realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Twaalf bekende influencers reizen af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de kandidaten, die aan alle luxe zijn gewend, in duo’s de strijd met elkaar aan. Ze verleggen hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning én een grote geldprijs.

Oude bekenden

In de cast van het nieuwe realityprogramma zien we een hoop oude bekenden terug. Zo doen onder meer Sharon en Esmée Ipema, aka de terror twins, en Harrie ‘de dekhengst’ Snijders mee. Ook Love Islands Jotti Verbruggen, Tiktokker Timon Verbeeck, Tiktokker Quinn Bezemer, influencer Monse Rima, Ex on the Beach en Temptations Quentin Steenwinkel, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, Tiktokker Ricongelooflijk en Tiktokker Famous Morena zijn afgereisd naar Thailand.

Geen luxe en rijkdom

“De serie volgt zes onverwachte koppels op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden”, omschrijft Prime Video het programma. “Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis zo voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk koppel zal als laatste overeind blijven? Welke influencer kan echt overleven zonder filter?”

De presentatie is in handen van Robbert Rodenburg, die in 2021 Expeditie Robinson wist te winnen. Hij weet dus als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle en kan de kandidaten dus goed begeleiden. Te leuk!

Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter is vanaf 27 oktober wekelijks exclusief te zien op Prime Video.

Bron en beeld: Prime Video 

Laatste nieuws