Wauw: Anna Nooshin deelt foto van groeiende babybuik

Looking good!

Sinds Anna Nooshin vorige week bekendmaakte dat zij en partner Thijs Boermans een kindje verwachten, hoeft ze haar groeiende babybuik niet meer te verbergen. Op Instagram plaatst ze dan ook een prachtige foto van haar baby belly.

Zwangerschap

Anna deelde vorige week het heuglijke nieuws dat ze in verwachting is. “Ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen”, liet ze weten in haar Instagram Stories. “Ik heb voor nu de comments even uitgezet, omdat ik te overweldigd en emo word (the hormones are very real). Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen”

Nu Anna’s zwangerschap niet langer een geheim is, kan ze volop foto’s delen van haar babybuik. Zo deelde ze vandaag een prachtige foto in haar stories:

Anna Nooshin

Ouderschap

Thijs liet vorige week in zijn podcast Borrelpraat weten enorm gelukkig te zijn met Anna en de zwangerschap. “Ik ben een beetje zenuwachtig om het te zeggen, maar ik word papa”, onthult hij. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten”, vertelt hij. “En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng.”

Beeld: NL Beeld / Heukers Media, Instagram Anna Nooshin

Laatste nieuws