Babynieuws: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten een kindje

Wauw!

Heel leuk nieuws voor Anna Nooshin en Thijs Boermans. Op Instagram deelt de presentatrice dat zij en partner Thijs een kindje verwachten.

Relatie

Lange tijd hield Anna haar relatiestatus verborgen. Onlangs bevestigde ze echter in Open Casa aan host Robbert Rodenburg dat ze weer gelukkig is in de liefde. Naar verluidt is Anna al een tijdje samen met Thijs Boermans, maar met wie ze een relatie had deelde ze niet in de aflevering.

Zwangerschap

Zojuist heeft Anna echter bevestigd dat ze een relatie heeft met Thijs én deelt ze het heuglijke nieuws dat ze in verwachting is. Op Instagram deelt de presentatrice een video waarin te zien is dat ze een witte jurk draagt en ze een prachtige babybuik heeft. In de post heeft ze ook iemand getagd, en dat is niemand minder dan Thijs.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Dankbaar

In haar Instagram Stories laat Anna weten dat ze over the moon is met haar zwangerschap. “Ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen”, begint ze haar verhaal. “Ik heb voor nu de comments even uitgezet, omdat ik te overweldigd en emo word (the hormones are very real). Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen.”

Anna Nooshin

“Het is een nieuw hoofdstuk en ik ben elke dag dankbaar. Ik wil iedereen bedanken die altijd lief en supportive is geweest. I’m becoming a mommy you guys!” Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws, Anna en Thijs!

Bron: Instagram Anna Nooshin | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank

Laatste nieuws