Anna Nooshin weer gelukkig in de liefde: ‘Ik ben heel blij’

'Ik hoop dat dat forever zo blijft'

Anna Nooshin is weer happily in love! Dat bevestigt de presentatrice in een nieuwe aflevering van Open Casa van Robbert Rodenburg. Hoewel ze altijd heel veel online deelt, heeft ze ervoor gekozen om haar relatie dit keer privé te houden.

Gelukkig in de liefde

Anna is samen met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff te gast bij Robbert in Italië. Tijdens een openhartig gesprek constateert de presentator dat zij van het drietal momenteel het gelukkigst is in de liefde. “Ja, heel fijn”, bevestigt Anna. “Dat is een hele mooie plek en dat is heel welkom. Ik hoop dat dat forever zo blijft.”

Gezonde balans

Wie de gelukkige is, wil Anna niet delen. Wel laat ze weten dat ze ‘heel blij’ is en dat ze ook allebei nog hun eigen leven hebben. “Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook heel veel praten”, zegt de beauty. “Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word.”

Vorige relaties

Hiervoor had Anna vier jaar een relatie met Nassim Zeta. De twee waren zelfs verloofd, maar vorig jaar gingen ze toch uit elkaar. Daarvoor was ze dertien jaar samen met Danny Roumimper. Over beide relaties deelde ze veel online, maar nu houdt ze haar liefdesleven privé. “Toen het de laatste keer over was, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen”, stelt ze. “Als iets niet werkt, hoef je niet aan te kondigen: we zijn uit elkaar. Je kan heel erg in je eigen tempo wennen aan alles, en ik merk dat dat voor mij eigenlijk het allerfijnst werkt. Daarom ben ik ook een stuk rustiger. Ik hou dat gewoon heel erg voor mezelf en dat bevalt heel goed.” Ondanks dat haar vorige romances niet bleken te werken, kijkt Anna er positief op terug. “Als ik nadenk met wie ik ben geweest… Ik houd nog steeds superveel van al die mensen.”

Bron: YouTube Open Casa, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws