Love Islands Naomi over Thijn: ‘Wil het wel verder uitzoeken’

'Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit'

Dat ze niet met een relatie uit de Love Island-villa is gestapt, is voor de knappe Naomi geen probleem. Ze verliet de villa immers niet alleen, maar met Thijn en Zoë. En hoewel haar tijd in het programma niet altijd even soepeltjes ging, blikt ze met Grazia terug op een supermooi avontuur.

Job

Naomi deed mee aan Love Island om – of course – de ware liefde te vinden, zo legt ze uit als we met haar bellen. “Ik dacht het is een heel leuk avontuur en datingapps zijn écht niks voor mij. Ik heb ook al meegemaakt dat mannen niet voor de juiste redenen bij mij aankwamen. Dus ik wilde eigenlijk gewoon een maatje vinden en Love Island was de plek voor mij om dat te doen.”

De knappe brunette dacht echter de liefde wél te hebben gevonden bij Job, maar toch mocht het niet baten. “Op een gegeven moment heeft hij de andere meiden ook goed leren kennen”, legt ze uit. “Hij gaf op een gegeven moment ook aan dat het met Zoë wat ‘natuurlijker’ ging, en we hadden al best wel wat obstakels gehad. Dus dat zei ook al wat natuurlijk. Andersom had ik mijn antwoord wel, maar hij had zijn deur nog wel openstaan. Ik heb hem dus ook niet meer op een dieper level leren kennen. Maar dat hoort er allemaal bij.”

Niet claimerig

Maar wat Naomi wel duidelijk wil maken, zijn haar gevoelens voor Job die ze in de villa had. “Ik ben niet claimerig geweest over Job. Hij heeft écht de ruimte gekregen om de andere meiden te leren kennen. En ja, als je iemand leuk vindt zoek je diegene natuurlijk op. Je wil diegene dan zien. Maar het is natuurlijk niet zo dat ik 24/7 bij hem heb gezeten. Kijk, het blijft natuurlijk ook televisie.” Facts!

Thijn

Dit betekent echter niet dat Naomi de liefde niet heeft gevonden bij iemand anders. Zo liep ze namelijk de villa uit met Thijn aan haar zijde. Hoe zit dat nu tussen de twee? “Ik wil het wel verder uitzoeken”, biecht ze dan op. “Maar wel op ons gemakje. We moeten het allemaal nog even laten bezinken, je komt uit een bubbel hé. Dus ja, het heeft geen haast. Ik wil er echt wel moeite voor doen. Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit.”

Bron: Love Island/RTL

Laatste nieuws