Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít krijgen de Love Island-deelnemers te eten en drinken in de villa

Aha!

We hebben de afgelopen weken het leven van de kandidaten in Love Island weer op de voet gevolgd. En hoewel je soms het gevoel hebt dat je álles ziet, is dat niet helemaal waar. Zo zien we bijvoorbeeld maar zelden dat de Islanders eten en drinken.

Eten en drinken in de villa

En toch eten en drinken de deelnemers natuurlijk gewoon de hele dag door. Benieuwd wat er zoal geserveerd wordt? Vanity, die inmiddels alweer thuis is, geeft antwoord op deze vraag tijdens een Q&A op Instagram. "’s Morgens moeten we zelf ontbijt maken, natuurlijk wel met voorziene ingrediënten", begint ze. "Over de middag en avond aten we het voorziene eten. Dat was altijd redelijk gezond en verschillend, met een gezond dessertje erbij (fruit). Het was een soort buffet", legt de voormalig Islander uit. "In de late avond kregen we dan nog een snackmoment, zoals chips of koekjes."

Apart van elkaar

En dan deelt Vanity nog een opmerkelijk detail als het gaat om eten. "Jongens en meisjes aten apart omdat er geen camera’s draaiden tijdens het eten", vertelt ze. "Ook mochten we het niet over inhoudelijke zaken hebben. Logisch ook, want anders hadden we niets meer te zeggen doorheen de dag."

Deftig nadenken

Natuurlijk wordt er ook gedronken, maar niet als het gaat om alcohol. "We drinken niet zoveel in de villa, want het is nog steeds een deftig programma", stelt Vanity. "We willen niet dat er iemand te veel drinkt en hierdoor zich slecht zou voelen of zatte beslissingen zou maken. Het gaat daar om de liefde en dat kan je alleen maar als je deftig na kan denken."

Dit weekend is het tijd voor de spannende finale van Love Island. Welk koppel zal er met de winst vandoor gaan? We can't wait! 

Bron: Instagram @vanitydierickx, Love Reality | Beeld: Jasper Suyk