Joan Pronk deelt prachtig kiekje van babybuik: ’35 weken’

Wauw!

Joan Pronk en lover Niek Marijnissen verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Inmiddels is Joan hoogzwanger en dat is natuurlijk reden genoeg om een zwangerschapsshoot te doen. Op Instagram deelt ze daarvan een prachtige foto, waarop haar groeiende babybuik goed te zien is.

35 weken

Het aftellen is begonnen voor Joan en Niek. “35 weken 🥰”, schrijft ze bij een tweetal kiekjes van een shoot. Daarop komt haar babybelly goed tot zijn recht. Prachtig! “Wanneer denken jullie dat ze komt?”, vraagt ze vervolgens aan haar volgers. Enne, de mommy to be heeft zelf wel een lichtelijke voorkeur. “Ik hoop dat ik nog ff heb, mama moet namelijk nog een hoop lijstjes afwerken 🤣”, grapt ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Eerste kindje

Love Islands Joan is al een tijdje helemaal in de wolken met haar grote liefde Niek, die we kennen van het eerste seizoen van De Bachelorette. In april maakten ze het heugelijke nieuws bekend dat ze ouders worden. “Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen. 😍 Wij kunnen niet wachten op jou kom alsjeblieft maar gauw! Iedere dag iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen ✨❤️”, schreven ze destijds op Instagram. Later deelde het stel ook dat ze een meisje verwachten.

Zenuwachtig

Inmiddels komt de bevalling steeds dichterbij en begint Joan toch best zenuwachtig te worden, zo vertelde ze onlangs op Instagram. Ze denkt namelijk dat ze eerder gaat bevallen dan haar uitgerekende datum. “Mijn uitgerekende datum is 19-10 en heb zo’n idee dat ons meisje er eerder uitgaat komen. Geen idee waarom, maar heb gewoon zo’n gevoel”, aldus Joan.

Ook vraagt een volger of Joan van plan is om borstvoeding te gaan geven. “Ja, want ik heb hiervoor de mogelijkheid om dit te doen. Het lijkt mij een mooi en intiem moment samen. En hoe dat allemaal gaat, dat zou ik dan moeten zien, als het niet gaat dan niet, zo wel dan wel!”, aldus Joan.

Bron: Instagram @joanpronk, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws