Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig: Joan Pronk deelt foto van groeiende babybuik

'Dat is weird en bijzonder tegelijkertijd'

In april maakten Joan Pronk, bekend van Love Island, en Niek Marijnissen, bekend van De Bachelorette, het heugelijke nieuws bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Inmiddels is Joan alweer 26 weken zwanger en heeft ze een prachtige babybelly, zo laat ze zien op Instagram.

Klein wonder

"Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen 😍 Wij kunnen niet wachten op jou kom alsjeblieft maar gauw!" schreven Joan en Niek in april op Instagram om aan te kondigen dat ze hun eerste kindje verwachten. "Iedere dag iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen. ✨❤️” Awh!

Babybuik

Inmiddels is het al goed te zien dat Joan zwanger is. Zo deelt ze op Instagram een prachtige foto van haar babybelly. "Update: Zwanger... Dat betekent dat families bij elkaar komen en hechter worden dan ooit. 💗 Ik groei als persoon en er groeit een persoon in mijn buik. 😭 Dat is weird en bijzonder tegelijkertijd ✨", deelt de realityster.

"Vooral als de kleine even contact maakt en schopt tegen mijn buik is dat is het meest speciaalste gevoel ooit", laat ze weten. "26 weken en 5 dagen, nog 13 weken en 2 dagen te gaan. 🫶"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

It's a...

Vorige maand was het tijd voor de gender reveal van het stel. In het bijzijn van familie en vrienden maakten de Niek en Joan bekend of ze een jongetje of meisje krijgen. And it’s a… girl! Op verschillende video’s op Instagram Stories zagen we hoe Niek knalroze rook de lucht in spuit. En zo te zien zijn de parents to be daar ontzettend blij mee!

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld