Joan Pronk over aanstaande bevalling: ‘Best wel zenuwachtig’

'Geen idee waarom, maar heb gewoon zo'n gevoel'

Joan Pronk en Niels Marijnissen kunnen beginnen met aftellen want Joan is volgende maand al uitgerekend. In een Q&A op Instagram vertelt de mommy to be hoe ze tegen de bevalling aan kijkt.

Zwanger

Afgelopen april maakte Joan bekend in verwachting te zijn van haar eerste spruit. “Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen. 😍 Wij kunnen niet wachten op jou. Kom alsjeblieft maar gauw!” schreven Joan en Niek in april op Instagram om aan te kondigen dat ze hun eerste kindje verwachten. “Iedere dag, iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen. ✨❤️” Awh!

Zenuwachtig

Inmiddels komt de bevalling steeds dichterbij en begint Joan toch best zenuwachtig te worden, zo vertelt ze op Instagram. Ze denkt namelijk dat ze eerder gaat bevallen dan haar uitgerekende datum. “Mijn uitgerekende datum is 19-10 en heb zo’n idee dat ons meisje er eerder uitgaat komen. Geen idee waarom, maar heb gewoon zo’n gevoel. Gelukkig heb ik voor volgende week en de week daarop een bevalcursus ingepland zodat ik weer meer voorbereid ben”, aldus Joan.

Ook vraagt een volger of Joan van plan is om borstvoeding te gaan geven. “Ja, want ik heb hiervoor de mogelijkheid om dit te doen. Het lijkt mij een mooi en intiem moment samen. En hoe dat allemaal gaat, dat zou ik dan moeten zien, als het niet gaat dan niet, zo wel dan wel!”, aldus Joan.

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws