Jessie Jazz deelt sexy én realistisch kiekje van zwangerschap

Growing and glowing!

Het aftellen kan nu echt beginnen voor Jessie Jazz Vuijck en haar partner Kaj Gorgels. De influencer is in blijde verwachting van een kleine spruit en de geboorte komt steeds dichterbij. Op Instagram deelt ze regelmatig stralende foto’s van haar prachtige babybump. We love it!

Sexy én realistisch kiekje

Op Instagram deelt de hoogzwangere Jessie Jazz een sexy én realistisch kiekje van haar zwangerschap. Met prachtige woorden omschrijft de founder van SheFlore de beide kanten van haar zwangerschap. Zo deelt ze dat ze zich een absolute godin voelt, een leven creëert en een nieuwe stap in het vrouw-zijn zet. Maar ook vertelt ze over de rauwe kant van de zwangerschapsperiode. Met het gedicht onder haar post laat ze weten dat ze moe is en dat je tijdens een zwangerschap jezelf weer helemaal opnieuw moet vinden.

Fotoboek

De knappe blondine is absoluut growing and glowing! Ze legt haar schitterende babybump dan ook graag vast. Zo stond ze al eerder voor de camera van Manifestatie Magazine voor de covershoot van hun oktober-editie en laat ze nu foto’s schieten voor een fotoboek. “Ik ben zo blij dat we dit gedaan hebben. Deze foto’s maak je met ZOVEEL LIEFDE. Met zoveel passie en ik ben zo blij dat ik dit voor de rest van mijn leven heb. (Het komt in een prachtig boek, laat het jullie later zien!!!)”, luidt de caption bij de kiekjes.

Lieve reacties

Dat Jessie Jazz er prachtig uitziet is haar followers niet ontgaan. Haar post stroomt over van lieve reacties. Zo schrijft Sanny Verhoeven: “Wauw! Geweldige foto, je bent echt een godin! en prachtige tekst!” De net bevallen Esther Vedder reageert met “Moooiii ❤️❤️❤️” en ook mommy to be Anna Nooshin laat hartjes achter. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Een goede voorbereiding

Omdat een goed begin het halve werk is, bereidt Jessie Jazz zich goed voor op de grote dag. “Ben mij langzaam aan het voorbereiden (of eigenlijk al jaren, mijn fascinatie voor bevallen begon al ver voordat ik zwanger was)”, deelde ze onlangs op Instagram. “Ik pak alles aan en dompel mij helemaal onder in alle kennis die er al is”, legt ze uit. “Uiteindelijk gaat mijn lijf dit doen en mag het hoofd uit, maar het geeft zo veel vertrouwen om te weten hoe geniaal het bevallingsproces werkt.”

Het liefst wil de mama in spé thuis bevallen. “Ik geloof in goede voorbereiding. Je weet niet hoe het zal verlopen maar ik bereid me op alles voor. Intentie is: thuisbevalling met mijn birth team.” Toch weet Jessie Jazz dat het ook anders kan lopen, waardoor er ook een ziekenhuisplan is gemaakt. “Samen maken we ook een ziekenhuisplan + logistiekplan dat klaarligt en voor iedereen helder is. En vervolgens laat ik het los en vertrouw ik mijn lijf, baby, team en het proces.”

Bron: Grazia archief, Instagram @jessiejazzvuijck | Beeld: NL Beeld, Instagram @jessiejazzvuijck

Laatste nieuws