Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Jessie Jazz Vuijk deelt foto van groeiende babybuik

Wat ziet ze er prachtig uit!

MTV EMA pre-party 2019

Jessie Jazz Vuijk maakte in maart bekend dat zij en partner Kaj Gorgels in verwachting zijn. Inmiddels heeft Jessie een prachtige babybuik en deelt hier een foto van op Instagram.

Fotoshoot

Jessie stond onlangs voor de camera van Manifestatie Magazine voor de covershoot van hun oktober-editie. Hoewel het nog lang geen oktober is, deelde Jessie alvast een paar behind the scènes-beelden op Instagram van de covershoot. Op een van de beelden is te zien dat Jessie een bikini draagt en is haar groeiende babybuik goed te zien. Wat ziet ze er prachtig uit!

Lieve reacties

Jessie ziet er prachtig uit en dat is haar followers niet ontgaan. "Prachtig ❤️😍", reageert Sylvia Geersen. "Mooiste", schrijft Zoey Ivory. Ook lover Kaj kan het niet laten om even te reageren. "Kappen nou 😍." Awh!

Zwangerschap

In maart maakten Jessie en Kaj bekend dat ze in verwachting zijn. "Onze liefde verzegeld met een groot wonder", liet het stel destijds weten. Daarbij deelden ze bovendien een video waarin we een klein kijkje in hun relatie timeline krijgen.

In november deelde vorige jaar deelde Jessie het verdrietige nieuws dat ze een miskraam heeft gehad. “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, vertelde ze toen. In diezelfde week overleed Jessies vader ook.

Eind december blikte Kaj in zijn podcast Geuze & Gorgels nog terug op die heftige periode en gaf hij aan alsnog een sterk gevoel te hebben dat ze binnenkort ouders zullen worden. “Op het moment dat je moeder of vader wordt, dat klinkt heel gek, maar dan voel je dat zieltje al”, zei hij toen. “Ik voel echt alsof ze een ander voertuigje pakt, om het zo even te zeggen. (…) Ik heb niet het gevoel dat het zieltje er niet meer is.” Enne, de naam voor hun toekomstige spruit ligt al klaar. “Die hebben we al lang geleden bedacht. Ik vind die naam echt heel leuk.” Ook had Kaj een voorgevoel wat het geslacht zal worden. “Ik heb heel erg het gevoel dat we een meisje krijgen”, aldus Kaj in december.

Beeld: NL Beeld / Heukers Media