Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Amandine komt op voor Imad

'NIETS van de agressie klopt!', deelt Amandine in haar Stories.

Sinds Lena en Imad de Love Island-villa vrijwilliger verlieten, draait de geruchtenmolen overuren. Zo doen diverse geruchten de ronde dat Imad agressief zou zijn. In gesprek met Grazia ontkrachtte Lena deze roddels al, en ook Amandine komt nu op voor Imad. 'NIETS van de agressie klopt!', deelt ze in haar Instagram Stories.

Roddels

De afgelopen dagen gaan er behoorlijk wat roddels rond over waarom Lena 'echt' zou zijn vertrokken uit de villa. “Normaal ga ik er nooit op in, maar er zijn bepaalde dingen gezegd die mij echt pijn doen”, deelde Lena in gesprek met Grazia. “Het zijn gewoon leugens. Mensen moeten niet alles geloven van wat er wordt gezegd. Er waren oprechte gevoelens en er was echt geen sprake van agressie. Dat was zeker niet aan de orde.”

Reactie Amandine

Ook Amandine kreeg lucht van deze geruchten. In haar Instagram Stories komt ze dan ook voor Imad op als iemand haar vraagt naar wat voor persoon hij is. "Even hierover 🫠", begint Amandine. "De roddels gaan echt té ver. Lena en Imad zagen elkaar oprecht graag en dat zag je ook in de villa. Lena heeft een rugzakje mee met wat ze allemaal heeft meegemaakt in het verleden wat bij haar voor veel stress zorgde. En waardoor ze enorm getriggerd werd", legt Amandine uit over het vertrek van haar beste vriendin.

Ook geeft ze opheldering over de roddels. "Niet alles van Imad werd uitgezonden; ze (Imad en Lena, red.) hebben ook heel goede gesprekken gevoerd en hebben gesproken over hun miscommunicatie. Ik zelf heb twee uur lang bij de vuurkorf met Imad gepraat over hoe hij een betere man voor Lena kon zijn."

De roddels die over Imad rondgaan, frustreren Amandine dan ook enorm. "NIETS van de agressie klopt! Ik weet niet hoe die roddel is ontstaan, maar dit klopt dus niet. Geef hem alsjeblieft een kans en laat je niet leiden door wat roddelkanalen zeggen." Duidelijk!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island