Love Islands Lena over de andere Love Island-meiden: ‘We hadden zoveel aan elkaar’

Ook vindt de beauty veel steun bij de mensen die al uit de villa zijn.

Inmiddels heeft Lena alweer een paar dagen geleden vrijwillig de Love Island-villa verlaten. De kans op echte liefde met koppelpartner Imad zat er voor haar niet in, waardoor ze besloot om uiteindelijk voor zichzelf te kiezen. Gelukkig kon ze op de steun rekenen van de andere meiden in de villa. In gesprek met Grazia vertelt ze daarom ook vol liefde over haar band met de andere meiden.

Veel steun van de andere meiden

Als we haar vragen of ze veel steun heeft gehad van de meiden, reageert ze daarop met: “Ik heb enorm veel steun gehad van de meiden. Ook van de jongens, hoor. Maar de meiden waren er altijd voor elkaar. Het was een heel oprechte vriendschap, ook als de camera’s uit waren. Dan voel je ook wel dat die band heel oprecht is. Het is echt een heel mooie vriendschap die ik na de villa wil standhouden. We hadden zoveel aan elkaar, dat was heel mooi om te zien.”

Goed contact

Ook onthult ze dat ze nog steeds goed contact heeft met de andere afvallers van het programma. “Ik ben heel blij dat ik het met iedereen zo goed kon vinden in de villa”, vertelt ze. “Ik heb contact met iedereen die al uit de villa is. Het contact is heel goed en ik vind ook heel veel steun bij hen op dit moment. Ik ben dan ook zeker van plan om met een aantal mensen af te spreken, dat vind ik echt heel erg fijn.”

Mooiste herinnering

Het is dan ook niet gek dat Lena’s mooiste herinnering aan Love Island ook te maken heeft met de meiden, waar ze zo’n goeie band mee heeft. “Ik heb heel veel mooie herinneringen. Maar de mooiste is eigenlijk wel het moment dat ik de villa binnen kwam lopen. Ik kwam als allerlaatste meisje binnenlopen, bloednieuwsgierig over wie er zouden zijn. Maar op het moment dat ik de meiden helemaal enthousiast zag zitten had ik echt het gevoel: ‘oké, het avontuur gaat nu echt beginnen’. Het was echt een heel mooi moment.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws