Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Vanity over exit: 'Ik zat wel een dag in een dipje'

Het Love Island-avontuur hield voor Vanity enkele dagen geleden helaas op. En hoewel ze zich daar inmiddels bij heeft neergelegd, geeft ze toe dat ze het er wel even moeilijk mee had.

Een dipje

Vanity kijkt terug op een prachtig avontuur, zo deelt ze met Grazia. "Ik heb het avontuur heel positief ervaren en ik heb echt genoten", al vond Vanity het wel lastig toen ze naar huis moest. "Veel mensen die uit de villa worden weggestuurd ervaren een soort zwart gat waar ze in vallen. Ik zat ook wel in een dipje. Ik ging nadenken over of ik wel de juiste keuzes had gemaakt."

Gelukkig was het dipje voor Vanity maar van korte duur. Zo duurde het naar eigen zeggen maar een dag. "Uiteindelijk ben ik toch heel blij dat ik het avontuur ben aangegaan. Een van de mooiste momenten in mijn leven is dat ik de mensen in de villa heb leren kennen, en voor nu ben ik heel blij dat ik weer bij mijn vriendinnetjes ben. Het is dus alleen maar positief!"

Waarom van Thymo naar Zoran?

Inmiddels heeft Vanity zelf ook bijna alle Love Island-afleveringen teruggekeken. Wat ze jammer vindt is dat niet alles even goed in beeld is gekomen. "Met Zoran had ik in het begin echt een leuke klik", begint ze, "maar spijtig genoeg zijn de momenten waarop wij leuke gesprekken hadden niet in beeld gekomen. Ik snap wel dat mensen daarom verbaast waren dat ik de switch van Thymo naar Zoran maakte. En helaas bleek ik na een tijdje niet die juiste klik met Zoran te hebben."

Net als voor Vanity hield het Love Island-avontuur ook voor Zoran op. Hij hoorde echter iets eerder dat hij naar huis moest. Of hij en Vanity dan daadwerkelijk samen – zoals de voice-over over beweerde – het vliegtuig naar huis zouden nemen? Dat was niet het geval. "Nee, ik heb apart gevlogen. Ik had nog wel even contact met Zoran gehad omdat ik benieuwd was in welk hotel hij zat, maar daarna hebben we ook helemaal geen contact meer gehad."

Beeld: Love Island