B&B Vol Liefde-Joy en Dani doen boekje open over kinderwens

Het verliefde koppel deelt grootse plannen voor de toekomst.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is helaas alweer een tijdje afgelopen. Zeven weken lang hebben we volop kunnen genieten van het spraakmakende programma. Hoewel het liefdesavontuur voor sommige deelnemers met ups and downs verliep, hebben anderen de ware liefde gevonden. Zo ook Joy, die het hart van Dani heeft veroverd. Nu delen de twee groot nieuws!

B&B Vol Liefde

Voor Joy zijn er maar liefst zes dames afgereisd naar het zonnige Spanje. Hoewel het er even op leek dat hij alleen in zijn B&B overbleef, kwam daar op het laatste moment – gelukkig – de knappe Dani langs. De vonken sloegen over en de twee zijn nog altijd happy together. In een Q&A-video op hun gezamenlijke YouTube-account spreekt het verliefde koppel over hun grootse plannen voor de toekomst. Daarnaast delen ze ook meteen heugelijk nieuws, want de blondine is officieel naar het zuiden verhuisd!

Kinderwens

In de video vertelt het stel meer over hun toekomstdromen. De knappe B&B-eigenaar had tijdens de afleveringen van B&B Vol Liefde een aantal keer uitgesproken dat hij snel vader wilde worden. Toch heeft hij nu het gevoel dat hij best nog een paar jaar kan wachten. “Maar als het gebeurt, dan gebeurt het en dan ben ik er ook wel klaar voor.” Ook voor Dani mag het nog wel een paar jaar duren, zij wil eerst nog genieten van het ‘vrij zijn en reizen’. Maar een kinderwens hebben ze absoluut. Cute!

Geheimhouden

In een eerder gesprek met De Stentor vertelde Dani dat zij en Joy al snel zijn gaan samenwonen. “Het was moeilijk om in Nederland te zijn, dus we hebben veel tijd doorgebracht in Spanje. In mei vierden we vakantie op Ibiza en eind mei ging ik naar Málaga. Toen dacht ik: waarom blijf ik niet gewoon? Ik kan mijn werk op afstand doen en heb altijd in de zon willen wonen. Dus ik ben nooit meer weggegaan”, zei ze.

Hoewel Dani dus in Spanje verbleef, bleek het geheimhouden alsnog knap lastig. “Reality FBI had heel goede research gedaan. Die waren naar foto’s van mij van anderhalf jaar geleden gescrold en hadden mijn schoenen bij het zwembad gespot…” Aha!

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: RTL, YouTube @Joy&Dani

Laatste nieuws