Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my! De relatie van Joy en Dani lekte bijna uit

Dat ging maar net goed!

B&B Vol Liefde is helaas alweer afgelopen en inmiddels weten we welke B&B-eigenaren de liefde hebben gevonden tijdens het programma. Zo weten we dat Debbie en Paul een stelletje vormen, zijn Bram en Esra aan het daten én heeft Joy de liefde gevonden bij Dani. Laatstgenoemde stel had echter wel wat moeite met het geheimhouden van hun relatie.

B&B-avontuur

De afgelopen weken zijn er maar liefst zes dames afgereisd naar het zonnige Spanje, om te ontdekken of er een liefdesklik kan ontstaan met Joy. Uiteindelijk bleek dat de B&B-eigenaar een hele goede klik heeft met de knappe Dani en kwamen we er onlangs achter dat ze happy together zijn. Ze hebben echter wel een poos geheim moeten houden dat ze nog samen zijn en dat ging bijna mis!

In gesprek met De Stentor vertelde Dani namelijk dat zij en Joy al snel zijn gaan samenwonen. "Het was moeilijk om in Nederland te zijn, dus we hebben veel tijd doorgebracht in Spanje. In mei vierden we vakantie op Ibiza en eind mei ging ik naar Málaga. Toen dacht ik: waarom blijf ik niet gewoon? Ik kan mijn werk op afstand doen en heb altijd in de zon willen wonen. Dus ik ben nooit meer weggegaan”, vertelt ze.

Geheimhouden

Hoewel Dani dus in Spanje verbleef, bleek het geheimhouden alsnog knap lastig. “Reality FBI had heel goede research gedaan. Die waren naar foto’s van mij van anderhalf jaar geleden gescrold en hadden mijn schoenen bij het zwembad gespot...” Aha!

Ook vroeg de krant of Dani – net zoals Joy – een beetje spiritueel is. "Ik kom uit een nuchtere familie, maar als ik bijvoorbeeld naar Walter keek kon ik daar wel van genieten, hartstikke mooi hoe hij dat doet. Iedereen heeft er een andere mening over, maar we moeten mensen in hun waarde laten. Voor nu betekenen de verschillen tussen Joy en mij alleen nog maar dat we elkaar versterken, we kunnen veel van elkaar leren."

Bron: Love&Reality, De Stentor | Beeld: B&B Vol Liefde