Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: zo zag B&B Vol Liefde-Joy er vroeger uit

Ook back in the days was de B&B-eigenaar al hartstikke knap.

Sinds Joy van Swieten in B&B Vol Liefde verscheen, is menig Nederlandse vrouw als een blok voor de knappe B&B-eigenaar gevallen. Joy heeft absoluut de looks en dat maakt ons nieuwsgierig: zag hij er vroeger ook al zo uit?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste afleveringen van B&B Vol Liefde.

Kiekjes uit de oude doos

We hebben geluk, want Joy is best actief op Instagram en daar zijn naast recente foto's, ook heel wat kiekjes uit de oude doos te vinden. Zo plaatste hij eerder een foto samen met zijn moeder, toen-ie zelf nog een kleine dreumes was. Enne, hij is maar weinig veranderd. Toen al mega schattig!

Even later, op basisschoolleeftijd, bleek Joy ook nog eens een muzikaal wonder. Als pianist met dat kapsel veroverde hij ongetwijfeld het hart van menig klasgenootje!

Maarre, ook toen Joy een jaar of twintig was had hij al die ultieme model looks. Uit een aantal oude kiekjes blijkt dat hij maar al te goed wist hoe hij moest poseren voor de camera. Het zou ons niets verbazen als hij toen al een hoop stiekeme aanbidders had...

Happy end

Inmiddels nadert het einde van B&B Vol Liefde, en ondanks een stroeve start lijkt het erop dat Joy iemand heeft gevonden met wie hij een toekomst samen wel ziet zitten. Hij viel in de laatste afleveringen als een blok voor de knappe Daní, en dat lijkt helemaal wederzijds te zijn. Wij vinden het nu al een cute couple!

Bron: Fem Fem | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram @joyvanswieten