Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Debbie dolverliefd op Paul: 'Hij is het mooiste dat mij is overkomen'

Ahw!

Door hun deelname aan B&B Vol Liefde leerden Debbie en Paul elkaar kennen en nu zijn ze stapelverliefd op elkaar. Onder de Spaanse zon hebben de twee elkaar helemaal gevonden en delen ze geregeld lieve kiekjes van elkaar. Helaas is het seizoen al afgelopen, maar we kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van het verliefde koppel!

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is dan wel afgelopen, maar de lieve uitspraken en kiekjes van Debbie en Paul blijven favoriet. Eindelijk hoeft het kersverse koppel hun relatie niet langer geheim te houden, want sinds de reünie van het programma is het officieel bekend dat de twee een stelletje zijn. En dat voelt voor beide als een enorme opluchting. "Nu kunnen we de straat op zonder gedoe", aldus de B&B-eigenaresse. In een interview met De Telegraaf deelt Debbie nu het één en ander over hun liefdesleven. Het moge duidelijk zijn dat de twee dikke verkering hebben!

Enkeltje Spanje

Dat de lovebirds stapelgek op elkaar zijn is wel duidelijk. De twee keken ernaar uit om langer bij elkaar te zijn. Paul heeft namelijk geen retourticket naar Nederland geboekt. "Nee hoor, Paul heeft een enkeltje Spanje gekocht, dus voorlopig is hij gezellig bij mij", vertelt Debbie. "We hebben een heel fijne tijd met elkaar." Couple goals!

Huwelijksbootje

Hoewel Debbie dol is op Paul ziet ze een huwelijk niet zitten. "Ik denk dat we allebei oud en wijs genoeg zijn om zoiets niet te doen. De enige reden om op je oude dag nog een keer te trouwen, is het feestje", deelt de B&B-eigenaresse. "Om het geluk met Paul te vieren, heb ik geen ring nodig." Paul hoeft dan ook niet voor haar op één knie te gaan. "Ik heb laatst al mooie oorbellen van hem gekregen. Hij is zo'n schat, dat is bijna niet uit te leggen. Paul is het mooiste dat mij is overkomen." Ahw!

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: Blue Circle