Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise openhartig over mentaal zware periode sinds moederschap

'Ik had het gevoel dat ik mezelf moest veranderen'

Goed nieuws voor fans van Famke Louise! De zangeres komt deze week namelijk met gloednieuwe muziek. Enne, we kunnen een heel andere kant van haar verwachten. Op Instagram laat Famke namelijk weten dat ze klaar is met het 'zoetsappige gedoe' van eerder. Dit keer gooit ze het over een andere boeg.

Volwassen vrouw

"Na mijn laatste release was ik helemaal klaar met dat zoetsappige gedoe", vertelt Famke Louise in een video op Instagram. "Dit is niet wie ik ben en ik ga mijn masker ook niet meer ophouden. Ik ben trots op de volwassen vrouw die ik ben geworden en de keuzes die ik maak", deelt ze. De zangeres slaat dan ook een ander pad in met haar muziek. "Vanaf nu zal ik niet meer angstig zijn voor de reacties van anderen en het vaker gewoon doen. Famke Louise is back, 15 september, stay tuned."

We hoeven dus niet heel lang meer te wachten op haar nieuwe sound, want aanstaande vrijdag komt haar nieuwe single al uit. We can't wait! 

Mentaal zware periode

Famke vertelt in de video ook openhartig dat ze een pittige periode achter de rug heeft. "Vanaf het moment dat ik moeder werd was het mentaal een zware periode voor me", deelt ze. "Ik had het gevoel dat ik mezelf moest veranderen, omdat ik anders de indruk wekte een slechte moeder te zijn voor mijn zoontje", legt ze uit. "De afgelopen anderhalf jaar was het ontzettend pittig en was het opnieuw een zoektocht naar mezelf, waarin ik voor mijn gevoel heb gefaald. Maar ik ben tot het besef gekomen dat je jezelf niet kan veranderen" You go, Famke!

Bron: Instagram @famkelouise | Beeld: NL Beeld