Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise over carrière: 'Wil zoontje leren dat je je hart moet volgen'

'Ik ga hem dat voorbeeld zeker geven'

Comedy Central - The Roast of Famke Louise

Famke Louise maakte onlangs weer haar comeback op het podium en is weer helemaal terug van weggeweest. De zangeres heeft zelfs een nieuw nummer – Switch – uitgebracht, en is nog lang niet van plan om te stoppen met muziek maken. Sterker nog, ze wil graag een voorbeeld zijn voor haar zoontje Nówie.

Comeback

Famke heeft door de jaren heen een behoorlijke achterban aan fans opgebouwd. Eind vorige maand kon haar geluk dan ook niet op toen haar comeback-show binnen 18 uur uitverkocht raakte. Of Famke van plan is om nog meer muziek te gaan maken en weer op te treden? "Yes, ik focus me eerst op lekker veel muziek maken en een album is ook iets wat zeker nog zal komen", schrijft ze in haar Instagram Stories.

Passie voor muziek

Een andere volger vraagt Famke hoe ze haar passie voor muziek weer heeft teruggevonden. "Mijn passie voor muziek is er altijd geweest. Ik ben dit nooit kwijtgeraakt", stelt ze. "Op het moment dat ik ervoor koos om te stoppen kwam dat omdat er teveel gaande was achter de schermen. Hierdoor kreeg muziek voor mij een negatieve lading", vervolgt Famke haar antwoord.

Zoontje

De zangeres legt uit dat ze toen ook nog wat jonger was en niet zo goed wist hoe ze moest omgaan met die negatieve lading. "Nu ik een paar jaar ouder ben, volwassener ben geworden, en zelf moeder ben, heeft me dit een anders mens gemaakt", legt ze uit. Famke doet nu vooral wat ze leuk vindt. "En ik wil mijn zoontje ook leren dat je je hart moet volgen en je passie moet najagen. Dus ik ga hem dat voorbeeld zeker geven", aldus de zangeres. Aahw!

Bron: Instagram @famkelouise | BeeldL NL Beeld

Showbizz
  • HILVERSUM, 19-12-2022, Studio 21 The Roast of Famke Louise. De bedoeling van het programma is om elkaar, maar vooral de hoofdgast Famke Louise, compleet af te kraken oftewel te roasten.FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Famke Louise