Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise had miskraam na onverwachte zwangerschap

'Helaas ging het mis'

Famke Louise en lover Denzel Slager vormen samen met zoontje Nówie een gelukkig gezinnetje. Anderhalf jaar geleden werden ze de trotse ouders van hun kleine man, maar daarvoor is Famke ook al eens onverwacht zwanger geraakt. Helaas kreeg de zangeres toen een miskraam. Het stel vertelt erover in het LINDA.meiden Zomerboek.

Onverwacht zwanger

Famke en Denzel zijn al heel lang happy together. Vanaf het eerste moment zijn de twee gek op elkaar en niet veel later maken ze de relatie officieel. Sindsdien is er veel gebeurd. "Daarna ging het snel. Je raakte onverwacht zwanger", blikt Denzel terug. "Helaas ging het mis." De zangeres kreeg een miskraam. Door deze heftige gebeurtenis zag Famke echter wel in hoe graag ze een gezin wilde stichten met Denzel. "Vlak daarna raakte ik weer zwanger, van Nówie."

Daddy glow

Volgens Famke heeft Denzel sinds de geboorte van Nówie 'een soort daddy glow.' "Een gloed van verantwoordelijkheid, liefde en volwassenheid", legt ze uit. Ook doet ze een boekje open over hun relatie. "Onze relatie gaat alle kanten op: de ene dag zijn we superzen, de andere dag vol vuur, en soms komt er een tornado langs."

Waardering en gelijkheid

Die omschrijving kan Denzel beamen. Hij omschrijft hun relatie als 'hard tegen hard'. Toch is hij na drie jaar samen te zijn met Famke nog altijd heel erg verliefd op haar. De zangeres noemt haar relatie met Denzel bovendien een 'openbaring'. "Ik wist niet dat dit soort liefde bestond", zegt ze. "Iemand aan mijn zij, de waardering die ik krijg, de gelijkheid in onze relatie." Ahw!

Bron: LINDA.meiden Zomerboek, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld