Famke Louise over moederschap: ‘Het eerste jaar is het zwaarst’

Aha!

Famke Louise en Denzel Slager zijn alweer bijna een jaar trotse ouders van zoontje Nówie. De zangeres heeft dus al een jaar kunnen ervaren hoe het is om mama te zijn. In een Q&A op haar Instagram Stories vertelt Famke het een en ander over haar ervaringen met het moederschap én hoe het nu met de kleine Nówie gaat.

Mama zijn

Vorig jaar januari kwam Nówie Storm ter wereld. Sindsdien vangen we regelmatig een glimp op van de kleine spruit in Famkes Stories. Een volger vraagt de zangeres hoe ze het mama zijn combineert met ‘Famke zijn’. Dat gaat de laatste tijd steeds beter, zo legt ze uit.

“Nówie gaat naar de opvang dus dat is super chill. Het eerste jaar is het zwaarst, maar het wordt steeds makkelijker (voor mij dan)”, vertelt Famke. “Daarom voelt 2023 ook echt als mijn jaar. Ik ga eindelijk weer bezig met hetgeen wat ik het leukst vind om te doen. Ik heb er zin in!”, aldus Famke, die eerder deze week al aankondigde dat ze binnenkort weer met nieuwe muziek komt. Hoe leuk!

Makkelijk kind

Verder vertelt Famke dat Nówie al een echte eigenwijze peuter aan het worden is. “Hij weet precies wat hij wil. Nee is nee”, legt ze uit. “Ook is hij super lief en kan hij zichzelf goed vermaken. Hij is vrolijk en danst veel. Knuffelen vindt hij ook fantastisch en hij luistert goed naar ons. Eigenlijk een heel makkelijk kind dus”, aldus de mama. Op 9 januari wordt Nówie alweer een jaar en dat zullen ze gewoon lekker thuis met vrienden en familie vieren. Aahw!

Famke zal trouwens de eerstvolgende BN’er zijn die zich laat roasten in The Roast. Deze is op 16 januari te zien op Comedy Central. Spannend!

Bron: Instagram Famke | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws