Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise maakt comeback op podium: ‘Zo erg gemist’

Na drie jaar is Famke terug!

Het was een spannend weekend voor Famke Louise, want vrijdagavond maakte de zangeres na drie jaar haar comeback op het podium. Op Instagram blikt ze vol trots, en een beetje emotioneel, terug op een succesvolle show.

Comeback

Vrijdagavond was het zover – toen maakte Famke Louise haar grote comeback op een podium in Zoetermeer. "Gister was na precies 3 jaar weer mijn eerste show! HOE BIZAR IS DIT?", blikte de zangeres een dag later terug. En dat Famke nog steeds ongekend populair is, bleek wel toen de show binnen no time was uitverkocht. "Uitverkocht binnen 18 uur 😭!!! Ik had nooit verwacht dat na een break van 3 jaar i.v.m. Corona en🤰 dat ik op deze manier verwelkomd zou worden en ik ben er nog steeds emotioneel van."

Fantastisch begin

"Ik heb dit zo erg gemist WOW!!!!" vervolgt Famke, die de smaak van optreden weer helemaal te pakken heeft. "Ik weet dat alles een opbouw nodig heeft maar dit is voor mij al een fantastisch begin en ik kan niet wachten op MEER en wat de toekomst mij opnieuw gaat brengen ❤️", schrijft ze bij een stralende foto. Ook deelt ze twee video's van haar opkomst, waarop te zien is dat haar fans he-le-maal losgaan. Welcome back, Famke!

Trots

De reacties onder de post zijn al net zo enthousiast als die van het publiek in de zaal. "Dit is pas het begin!! 🚀🔥" en "Look at how she ate that!!!" klinkt het in de comments. "Zo tof!!!!! 👏👏👏👏", reageert Soundos El Ahmadi. Sophie Ousri schrijft: "De koningin is back." En last but not least is lover Denzel Slager natuurlijk ook ontzettend trots. "TROTS TROTS TROTS !!! ❤️🥹 op naar meer 🚀", schrijft hij. Lief!

Bron: Instagram @famkelouise | Beeld: NL Beeld, Instagram